Erfaring med Sauze d'Oulx

Jool 16/02 2018 11:14

Hej
Er der nogle der har erfaring med Sauze d'Oulx i uge 10 eller 11 eller har nogle generelle kommentar til området
hilsen jool

Kommentarer:
Der er i alt 9 svar i denne forumtråd.

Arne Bonnesen 16/02 2018 16:41

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Jeg har været i Sestriere og Montgenevere sent i marts og april. Du kan komme til begge områder fra Sauze d'Oulx. Let til Sestriere noget besværligt til Montgenevere. Med de snemængder området har fået i år, burde der ikke være problemer. Sauze d'Oulx ligger lavere end de 2 andre områder, og bliver det varme kan der være problemer med blød sne nederst. Oppe tænker jeg ikke, at der kan blive problemer. Det er absolut anbefalesesværdigt at tage ture til Sestriere, men du finder især gode skovpister i Sauze d'Oulx. God tur.

Jool 16/02 2018 20:06

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Tak Arne
Jeg har læst i nogle tidligere anmeldelser af stedet, at liftsystemet beskrives som være gammel og at der er mange træklifter, men de er også nogle år gamle, hvordan så det ud sidst du var der
hilsen jool

Arne Bonnesen 16/02 2018 20:22

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Liftsystemet er ikke så dårligt, men ikke så godt og nyt som mange steder i Østrig. Nogle træklifter men de er ikke nødvendige at benytte. Nogle af stolelifterne er ret gamle, men der er også en del nyere hurtige stolelifter og et par kabinelifter, når du skal til/fra Sestriere eller Montgenevere. Jeg er ikke sikker på, at det er muligt at nå turen til Montgenevere og tilbage samme dag. Der bliver i hvert fald ikke tid til hyggeløb. Der er mange steder, hvor du kan løbe udenfor pisten, hvis det har din interesse. Ved Sauze d'Oulx er der desuden gode restauranter i terrænet. God tur. Det bliver helt sikkert fint.

Carina 17/02 2018 11:46

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Vi var i Sauze d`oulx sidste år. Vi boede selv i Oulx og kørte så til lifterne i Sauze d´Oulx hver dag. Lifterne er ofte af ældre dato, men fungerer fint og der var sjældent kø. Vi syntes personligt bedst om dette område pga. de mange skovpister. Området lå også i læ af den vind som lukkede områderne så man ikke kunne køre til Sestriere i nogle dage. prisniveauet i terrænet er billigt i forhold til mange ski destinationer og det er meget italiensk. Hvis I har bil så tager det ikke lang tid at køre til Montgenevere en dag. Jeg mener at hvis man køber liftkort til mere end 5 dage så kan man bruge en af dagene i Montgenevere. På ski tager det pænt lang tid at nå området. Derfor kan det anbefales at tage bilen.Vi var der desværre kun i 5 dage og nåede derfor ikke at stå på ski der, men vi kørte en dag forbi området og videre til byen Briancon. Det er en utroligt flot tur på fin vej og byen er et besøg værd.

Jool 19/02 2018 08:13

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Hej Carina og Arne
tak for jeres svar det ender nok med en tur til Sauze dÓulz, har aldrig været på de kanter om vinteren så det må prøves
hilsen jool

Jan Spile 19/02 2018 10:34

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Hej Jool,
Sauze dÒulx er en fantastisk hyggelig by, med et godt liv, gode barer og spisesteder. Det er rigtigt at lifterne ikke er de nyeste, men hvis vejret er godt "who cares". Grunden til jeg nævner det med vejret, er at området bare ikke er gearet til meget sne på en gang, hvor det har det med at lukke helt ned, og tit flere dage. Det oplevede jeg så sent som uge 2 i år, hvor det tog dem over 4 dage, at få åbnet over mod Sestriere, efter snefald. Der kom godt nok meget sne, men ikke noget jeg ikke har set før, f.eks. i St. Anton, hvor der som regel er åbnet op dagen efter. Men ud over det vil jeg sige at det er et skønt område, med masser af muligheder, og lander man i Torino er der kun en times kørsel derop, hvor næsten alt kørsel er på motorvej :-) Så det er et oplagt sted for en impulsiv 4 dages tur, hvor man lige kan se at vejret er perfekt. Og så ligger det jo i Piemonte som laver noget af verdens bedste vin :-)

Jool 19/02 2018 17:30

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Hej Jan
" Og så ligger det jo i Piemonte som laver noget af verdens bedste vin :-)" ja så måtte jeg i kælderen, nej det blev ikke en Barolo, men en Languedoc fra det sydøstlige hjørne i Frankrig, som jeg lige fik et par kasser med hjem i sommeren 2017, men jeg runder Torino i juni måned på vej hjem fra Korsika i bil så måskeee et lille stop, de laver forøvrig en super rose på korsika

Jan Spile 19/02 2018 21:04

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

I Languedoc laver de også virkelig god vin, meeeen der er ikke meget som slår en god Barbaresco og Barolo. De bedste vin områder i Piemonte, ligger nede omkring Alba, hvor man er tæt på både Barolo og Barbaresco. Om sommeren er rose vin ikke så tosset, hvad hedder den rose vin fra Korsika du tænker på? Kunne godt tænke mig at komme til Korsika en dag, hvor jeg ved at der er gode muligheder for to af mine andre store pasioner windsurfing og cykling.

Jool 20/02 2018 11:00

Sv: Erfaring med Sauze d'Oulx

Hej Jan
Den omtalte Rose hedder "Domaine Lazzarini Patrimonio" er indkøb ca 30-40 km nord for Bastia.jeg har de sidste 4 år været på Korsika med en gruppe af personer som kører på racercykler, vi kører kun på den nordlige del af øen her er der nogle fantastiske bjerge, med flot udsigt til vand hele tiden, den sydlige del er "badeland" med ret mange turister, her ligner det Caribien, på den norlige del kan man finde mange bugter hvor der står en del vind i form af på/fralandsvind

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen