En ski-tur for 10 unge?

Profilbillede af Marius Lei

Hej Allesammen :)

Vi er en gruppe på ca. 10 tidligere efterskole-venner, som har gået at snakke om at tage en tur på ski sammen her til vinter.

Vi er alle 17-18 år gamle. For nogle vil det være første gang på ski, men for langt de fleste har vi været afsted massere af gange med vores familier.
Men ingen af os har nogensinde rejst uden vores forældre, så vi er lidt på bar bund.

Vi er kommer i kontakt med DanSki, som er rigtigt hjælpsomme, men er der nogle garvede ski-entusiaster som har nogle tips og tricks - hvad som helst kunne være hjælpsomt :)

Et problem for os er at vi allerhelst vil tage afsted udenfor uge 7 (grundet pris) - dog vil dette være svært pga. vores gymnasier. Koster det virkeligt så meget i 7? Og hvad vil i skyde på at det vil komme til at koste?

Håber i kan hjælpe :)

Kommentarer Svar  
Sv: En ski-tur for 10 unge?

Hej Marius.
DanSki er et godt valg. De kan sagtens hjælpe jer med det i søger. Jeg kan dog fornemme på at i gerne vil af sted uden for uge 7, at i rent faktisk tager af sted for skiløbet, og ikke så meget for at holde en fest, så der er nogen muligheder ud over den klassiske gym-uge et sted.
1: I kan vælge Påsken, eller nytåret. Det er stadigt ikke det billigste tidspunkt at tage af sted, men det er billigere end uge 7. Ulempen ved Nytårsugen er at man gå glip af nytår med vennerne, med mindre man tager dem med. Husk at finde et sted at holde nytår som noget af det første når i ankommer, da der tit bliver udsolgt til "silvestre" festerne. :-)
2: Kig på nogen af de mindre destinationer i uge 7. Det er muligt at komme af sted til en billig penge. Du skal være opmærksom på at det ikke er en speciel uge i de lande vi rejser til. Franskmændende holder ferie i alle uger fra 4-10 spredt ud over landet og så videre, så hvis i selv vil give jer i kast med at køre derned, eller købe flybilletter og planlægge transport kan det sagtens gøres billigere i de uger. Jeg kan nævne Serre Chevalier, La Norma, Chamrousse, La Plagne osv, som muligheder. I skal dog være opmærksomme på at i så nok skal tale engelsk når i er i byen, for der er ikke mange andre danskere.
3: Siden i er spredte i niveau og i har nogen med der aldrig har stået på ski, så er det en god mulighed at tage af sted med en skiklub, da en skitur med en sådan inkluderer undervisning med danske instruktører. Jeg er selv medlem af dinskiklub.dk, hvor du kan finde en uge 7 tur til Canazei der er til at betale, som inkluderer undervisning.
Håber det giver dig lidt at arbejde med. Hvis du vælger en af retningerne, og har brug for hjælp så skriv, så uddyber jeg gerne.

Søg   Svar på indlæg