En reminder om at passe på jer selv og hinanden

https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11249062/mor-til-ulykkesramt-skiloeber-vi-er-lettede-over-at-der-er-retfaerdighed-til/

Artiklen fortæller om en ung nordmand der er blevet dømt til 18 dages betinget fængsel for ved uforsvarlig kørsel på ski at have invalideret en 10 årig.

Det særligt triste ved historien er at ikke selv mener at have handlet uforsvarligt

Kommentarer Svar  
Sv: En reminder om at passe på jer selv og hinanden

Nu kan jeg ikke læse hele artiklen, da jeg ikke vil bruge 1500kr. på netavis. Jeg kan dog godt tænke mig hvad der står i artiklen, og ja, vi skal sgu passe på hinanden når vi er på pisterne, men det er ligesom om det ikke er alle der er enige om hvad der er farligt og hvad der ikke er farligt. Hvert eneste år når jeg er på skiferie ser man de her typer der skal se hvor hurtigt de kan køre. Det er jo hastigheder på op til 120km/t !!! - Altså motorvejshastigheder......... I BIL! Der er ikke nogen der kan overbevise mig om at en person der er på skiferie en uge eller to om året, som kører 100km/t +, har fuldstændig, 100% kontrol over hvad han/hun laver. Det nægter jeg simpelthen at tro på. I min verden er det fuldstændig hul i hovedet at køre disse hastigheder på pister der er åbne for andre mennesker. Det helt tosset at sætte andres liv og førlighed på spil fordi man skal blære sig for vennerne. Det er bare min mening.

Søg   Svar på indlæg