Efterårsferie på ski: hvor?

Henriette Rude Brytygier 03/10 2017 17:25

Hej
Vi vil gerne tage efterårsferien på ski i år. Børnene er afsat og vi har 5 dage til en smuttur. Er der nogen der kan anbefale nogle gode steder?
Gerne med høj sværhedsgrad: Vi er habile skiløber og løber for det meste pukler og off-piste når vi ikke står med vores børn på de blå pister :).

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Mikkel Planck 03/10 2017 19:42

Sv: Efterårsferie på ski: hvor?

Hvis du vil på ski i efterårsferien, og det skal være her i Europa, så skal du på en af gletcherne. I Østrig kan Sölden og Hintertux anbefales - Forvent dog ikke svært terræn. Stubai skulle også være god, men har ikke selv været der :-)

Jool 04/10 2017 08:55

Sv: Efterårsferie på ski: hvor?

Har været alle 3 steder flere gange, Stubai er efter min mening det sted hvor du får det mest varierende skiløb hvis der er sne, så med skiferie i uge 42 er det sneforholdene der må afgøre hvor du/i smutter hen, det bliver ikke noget problem at finde et sted at bo, i må regne med at der er mange på pisterne, selv midtuge diverse landshold og skiklubber fra alle lande er begyndt deres træninglejre, men så er der også noget at se på, giv en tilbagemelding om jeres valg og turen, så er der lidt til os der venter

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen