Den fedeste offpiste tur i uge 2

Frank Elmer 09/12 2018 11:26

Skisafari – 6 dage med den fedeste offpiste – i Alperne!
Vi har vores egen private bjergguide, der hver dag vil tage os med ud i den bedste sne og finde nye uberørte nedfarter i de store skiområder, der ligger hele vejen rundt om, hvor vi har vores base.
Vores guide er Charlotte Markus, der er pære dansk, men har boet i området, sammen med sin franske familie, i mere end 25 år– Charlotte har de højeste uddannelser inden for skisport i Frankrig, og er tilknyttet den Franske Skiskole ESF – og sidst men ikke mindst: Charlotte kender området som sin egen bukselomme.
De af os der har kørt med Charlotte før, ved at hun er knagene dygtig, sjov at være sammen med og sætter sikkerheden over alt!
Vi bor centralt i Briancon – på grænsen mellem Frankrig og Italien, hvilket betyder at vi kan vælge mellem rigtigt mange super områder – alt efter hvor dagens konditioner er bedst – det er områder som:
La Grave, Alp d’Huez, Les 2 Alps, Serre Chevalier, Montgenevre, Sestriere – samt Val Thorens i de tre dale – og så er der alle de mindre områder ind i mellem, som vi ikke kender så meget til herhjemme … ????
Hver dag bliver vi hentet af Charlotte, som kører os til dagens destination – Vi tager lifterne så højt op som muligt, hvorefter vi gå ud ”med skiene på nakken” eller med skind – indtil vi når dagens første nedfart … indimellem vil vi lande ude i ”det rene ingenting”, hvor vores taxa så vil holde klar, og fragte os til den næste oplevelse…
Om aftenen hygger vi os og får noget godt at spise – og gør os klar til næste dags fede oplevelser!
Turen ligger i uge 2 – 2019 – hvor vi er på offpiste med Charlotte fra søndag den 6. januar 2019 til og med fredag 11. januar 2019 – så du behøver ikke vente alt for længe ????
Prisen er ca. 1500 Euro, som inkluderer følgende:
• Guide i fulde 6 dage
• Liftkort i de 6 dage
• Al transport på skidagene
• Ophold – med halv pension i 7 dage.
Det der IKKE er inkluderet er: Turen mellem København og Briancon, frokost samt drikkevarer og de ”goodies” man ikke selv kan undvære … ????
Der er plads til max. 6 personer og vi er på nuværende 3 helt sikre – kom frisk, hvis du vil vide lidt mere – vi tales ved …
Mange skihilsner
Frank Elmer
56 50 01 76 / 30 25 11 76
1.frank.elmer@gmail.com

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Patrick Rieper-holm 03/01 2019 11:32

Sv: Den fedeste offpiste tur i uge 2

hej lyder vildt fedt. mon der stadigvæk er plads??

patrick

Jesper 05/01 2019 06:40

Sv: Den fedeste offpiste tur i uge 2

Ja Patrick MEN der er sgu ikke noget sne her, så vi ræser til Ischgl her lørdag (5/1). Hvis det har interesse kan kontakte mig på 40292021. Mvh. Jesper

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen