De Tre Dale - Liftkort???

Søren 03/02 2008 23:19

Hejsa folks!

Jeg står og skal afsted til Val T med et gymnasium(skt. knuds, odense) her i uge 8.

Det er min første gang til Val T, så har derfor ingen erfaringer med stedet.

Nu er man jo en masse afsted sammen på sådan en tur. Nogle har aldrig løbet på ski før og andre, som mig selv, er ved at være erfarne skiløbere.

Derfor er mit spørgsmål: Er det nødvendigt at udvide liftkortet til alle 3 dale? Var i Canazei sidste år, hvor jeg havde liftkort til hele området, og der tænker man ikke på hvor ens liftkort virker henne - er dette et problem, hvis man ikke har til hele området i val t??

På forhånd tak.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Katja 04/02 2008 22:08

Sv: De Tre Dale - Liftkort???

Du vil ikke ved et uheld komme til at køre over i de to andre dale, men du kan komme til at køre for langt ned i Val T dalen (ned til Menuire). Og i sin tid så duede Val T kortet altså ikke dertil, men om det er ændret ved jeg ikke.

Jeg ville ikke betænke mig og udvide kortet til alle 3 dale, men ikke hvis man er nybegynder.

Hilsen Katja

Claus Sørensen 05/02 2008 10:33

Sv: De Tre Dale - Liftkort???

Jeg ville købe til de 3 dale uanset hvad. Sidts havde vi en nybegynder med så vi startede de første par dage i selve Val T og så begyndte vi og ta hele turen rundt og der var endda stadig tid efter en tur i Meribel og Courchevel. Jeg syntes godt Val T ka blive hurtigt overstået så er det jo dejligt og ha adgang til 2 andre dale.

Vh
Claus

Søren Hjelholt 06/02 2008 11:54

Sv: De Tre Dale - Liftkort???

Jeg vil foreslå at i aftaler nogle stykker indbyrdes hvad i gør.

Val T. området er rigeligt stort til begynderne, men kan godt blive lille for de bedre skiløbere. (Val T. området er på ingen måde lille, men kan løbes igennem på e ndags tid.)

Vi har ofte gjort det at nogle har 3 dale kort, og nogle har kun til Val. T. dalen (+ den 4 dal). De fleste dage har vi mødtes til frokost, det kan sagtens nås fra Meribeldalen, og så har vi taget en dag med en fælles udflugt, hvor nogle så har købt udvidelse af liftkortet til den dag.

Så aftal med dem der kan stå på ski at I køber til alle tre dale, hvis i vil have alle muligheder, og så planlæg fra dag til dag, om i mødes med de andre i Val T. dalen på et tidspunkt, eller om i er på langfart den dag

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen