Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Anders Jensen 25/09 2017 14:42

Hej,

Vi er to, som gerne vil til Val Thorens på en lidt skæv rejsedag (søndag eller lørdag aften). Er der nogle, som har erfaringer med dette? Alle bus-/rejseselskaber vi har spurgt, har kun ture med afgang fredag aften eller lørdag morgen.... Bus vil være ideelt, for at spare lidt...

Vi har desværre ikke egen bil, og at leje en bil er en dyr affære, når man kun er 2 til at dele regningen, og det er i 14 dage.

Tak!

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Dinna Kirkegaard 19/10 2017 08:11

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Hvis du lejer bil er snekæder obligatoriske og nødvendige når der er faldet sne i bjergene. Det er koldt og besværligt at sætte den på. Bens bus eller altibus er at foretrække. Prøv også les menuires, supergode forhold, og nemt at tage til Val Thorens. Men der er ofte så crowded I V. Th.

Dinna Kirkegaard 19/10 2017 08:13

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Hvis du lejer bil er snekæder obligatoriske og nødvendige når der er faldet sne i bjergene. Det er koldt og besværligt at sætte den på. Bens bus eller altibus er at foretrække. Prøv også les menuires, supergode forhold, og nemt at tage til Val Thorens. Men der er ofte så crowded I V. Th. Find selv din overnatning, gå på skisportssteder med hjemmesider. Masser af muligheder her.

Anders Brøndsholm 26/09 2017 22:38

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Følger lige med her

Max Kofoed 01/10 2017 12:12

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Flyv billigt til Geneve (fx EasyJet) og få det til at passe med altibus - de har daglige afgange :-)
Mvh Max

Josefine 04/10 2017 12:52

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Skriv eventuelt et opslag inde på Val thorens seasonairs facebook side og hør om der er en sæsoner, der vil tjene lidt penge på at hente jer i lufthavnen. :)

Rasmus Alenkær-jørgensen 04/10 2017 19:56

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

De Cykelmax skriver, men i skal være opmærksomme. Hvis i er 2, og skal leje ski dernede kan det nogen gange betale sig at leje bil i Geneve og køre derfra.
Vær her opmærksom på at leje på den schweiziske side af lufthavnen, da vinterdæk er obligatoriske der, og pænt rare og have. Frankerne har ikke just samme indstilling til dem...

Max Kofoed 06/10 2017 15:22

Sv: Bus eller fly til Frankrig, erfaringer.

Har også kun gode erfaringer med at leje bil i stedet for bus, da vi skulle flyve hjem fra Genevé kl 8 med EasyJet. Prisen er ikke markant anderledes end transfer med bus. Via rentalcars.com fandt vi en lejebil, og da vi valgt at der skulle være snekæder, blev vi opgraderet til en bil hvor det var i uden merbetaling :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen