Bulgarien/Bansko - erfaringer?

Profilbillede af Simon S

Hej derude.

Vi er 3 gutter (alle midt i 30'erne) som søger et par dage væk fra familierne på ski, og med ønsket om at kombinere fly med en billig ferie har vi haft kig på Bulgarien, nærmere betegnet Bansko.

Den seneste artikel vi kan finde er et par år gammel, og der er sparsomt med erfaringer.

Så, vi håber at der er nogen af jer derude der kan hjælpe med lidt nyere erfaringer om stedet, og også gerne hvilket bureau der evt. kan anbefales?

På forhånd mange tak for jeres inputs!

Kommentarer Svar  
Sv: Bulgarien/Bansko - erfaringer?

Vi var i Bansko i uge 2 i 2010. Jeg husker tydeligt den meget lange liftkø i byen om morgenen, hvor det tog 1-1 1/2 time. Det er alt for lidt med 4 personers æggelift, som kørte lidt for langsomt i forhold til lifterne i alperne. Når først man var oppe i terrænet var liftkøer væsentlige mindre. Skiområdet er udmærket, dog i den lette genre. Jeg tager aldrig mere til Bansko pga den lange liftkø om morgen, med mindre de bygger en ny hurtig lift med plads til flere passager.

Profilbillede af Jimmy
Sv: Bulgarien/Bansko - erfaringer?

Jeg har været i Bansko 2 gange og sidste gang var fort 3-4 år siden. Området er ok når først man er oppe i terrænet. Men køen om morgenen når man skal op med gondolen er ulidelig lang, så vær beredt på ca. 1,5 time times venten (hele sæson).
Og som det nævnes så skal jeg heller ikke til Bansko igen medmindre de gør noget ved problemet. Men kan tage en bus op til melllemstationen, men der er lige så lang ventetid, og så vælter du rundt på vej op af bjerget.

Profilbillede af Jørgen Kjæp
Sv: Bulgarien/Bansko - erfaringer?

Hej Simon
Vi var 7 'drenge' afsted i uge 10/2018. Som de andre skriver, er kø ved hovedliften (fra byen op i terrænet) et problem, men vi betalte en taxa hver morgen for at køre os fra hotellet op i terrænet. Det kostede 10 EUR pr mand pr tur, men det fungerede. Skiområdet er ikke kæmpe stort, men det perfekt til en kortuge tur. Meget fin service og billige priser. Vi påtænker at skulle afsted i 2019 :-).

Profilbillede af Jacob Lycke-hjul
Sv: Bulgarien/Bansko - erfaringer?

Hej
Jeg har ingen erfaring med Bansko, men gad godt med en kort tur i perioden ugerne 7-11, så hvis nogen af jer smutter til Bansko og vil have en 41 årig erfaren skiløber med, så send gerne en mail til jlycke@privat.dk - Jacob

Søg   Svar på indlæg