Brixen?

Profilbillede af Danni Jakobsen

Hej derude! I år drager jeg og nogle venner mod Brixen, så jeg ville bare hører hvordan det er dernede, og hvordan det evt. er, hvis man sammeligner med steder som Val d'isere og Saalbach? Med dét mener jeg kun selve faciliteterne på ski, og ikke afterski mulighederne :)

Håber der er nogen af jer, der har været der før.

Med venlig hilsen
Danni Jakobsen

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Morten M
Brixen?

Hej,

Har været i Brixen en enkelt gang med familien.

Angående afterski mulighederne, så er Brixen jo stille og rolig, så det er godt det er skiløbet du er interesseret i.

Til gengæld synes jeg det er rigtig godt. Wilder Kaiser området hænger, selv med 250 km pister, utrolig godt sammen. Det er ikke som mange andre områder hvor du skal med skibusser rundt til forskellige områder for at få de mange km pister der bliver reklameret med. Du tager bare gondolen op i området om morgenen og så kan du køre hele dagen uden pause hvis du ønsker det, og der er nok at tage fat på.

Sværhedsgraden i området husker jeg ikke så meget om, men er temmelig sikker på at der er noget for enhver smag.

For at opsummere: Super godt sammenhængende og hyggeligt område med masser af små cafeér rundt om i området, med rig mulighed for masser af godt skiløb.

Håber du kan bruge det til noget.

Profilbillede af Danni
Brixen?

Hej!

Mange tak for det! Det er jeg meget glad for at hører! Jeg glæder mig rigtig meget til at komme derned, ingen tvivl om det!

Jeg er meget glad for at hører, at du synes det er godt dernede. Og som sagt er det mere skiløbet jeg ligger vægt på, fremfor afterski og den slags. :)

Men alt i alt, mange tak for hjælper!

Med venlig hilsen
Danni Jakobsen

Profilbillede af Pernille Hansen
Brixen?

Wilder Kaiser er et fedt område, og fra Brixen kan man tage bussen til Westendorf, der efter min mening er den fedeste del af området.
Her er der de blideste bakker til begynderne og den lækreste off piste til de rå. Samt en lækker park.

Jeg var i skiområdet en sæson for et par år siden, det har jeg bestemt ikke fortrudt!

Pernille

Profilbillede af Danni
Brixen?

Hej Pernille,

Mange tak for din information! Det lyder meget godt, med de erfaringer du har fra området, og jeg vil have dine råd i tankerne, når jeg drøner derned. Det hænger sådan sammen, at vi har lejet et hotelværelse dernede. Ved du noget om, hvordan man kommer billigst og nemmest derned, evt. med bus eller tog?

Med venlig hilsen
Danni Jakobsen

Søg   Svar på indlæg