børnevenligt område

Profilbillede af Karin Meyer

Hvor finder vi det mest børnevenlige skiområde i Norge. Vi skal have 4 nybegyndere med og har brug for at bo lige op af børneområdet. Der må meget gerne være rullefortov og en masse muligheder for leg og kælkning. Vi skal afsted i uge 10 og har brug for et rimeligt snesikkert område med forholdsvis lille køreafstand til Larvik

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Karsten
Sv: børnevenligt område

Hemsedal er et godt bud. Her kan I bo lige op til et stort børneområde. I træder lige ud på pisten. Det er ret snesikkert, men om det blir for langt fra Larvik vil jeg ikke gøre mig klog på.
Vh Karsten

Profilbillede af Mie
Sv: børnevenligt område

Trysil er også et fantastisk område - ved turistcenteret er der udover skiskole/børneområde også et godt familieområde med lidt længere lift til de første ture uden for skiskole. Her er også en eventyrsti. Der er rullebånd, skikarusel, kælkebakke, rullebånd og træklifte.
Jeg kan anbefale at få gode råd og vejledning hos danskbilferie.dk
Jeg har 2 børn der er startet på ski i Trysil :)
Venlig hilsen
Mie

Profilbillede af Kurt Larsen
Sv: børnevenligt område

Hej Karin
Mine nu to voksne børn lærte også at stå på ski Trysil og kan varmt anbefale Trysil. Der er så mange danske børnefamilier, så dine børn sikkert skaffer sig venner efter første dag på ski skolen som de så løber med resten af dagen. Vi for øvrigt oppe og holde Jul i Trysil for tre år siden og det kan ligeledes varmt anbefales. Alt fungerer i Trysil lige fra man booker og skal leje ski mm. så jeg plejer at sige at Trysil er verdens bedste skiområde, De mangler bare 1000 faldmeter og 100 km pister. Det er selvfølgelig Norge så skal man ud og spise med vin mm. så får man brugt en del penge.

Mvh
Kurt

Sv: børnevenligt område

Hej Karin.

Det er godt nok ærgeligt at i ikke har fri i Uge 11, for der har vi en børnetur til Kvitfjell i Din Skiklub. Den har undervisning og fællesbolig for alle tilmeldte.

/Rasmus

Søg   Svar på indlæg