Billig skiferie

Agnes Stenkjær Hein 21/08 2019 13:17

Hej alle,
Vi er nogle fra mit gym som gerne vil på skiferie i uge 7. Siden ingen af os har kørekort eller bil skal vi helst med bus/tog derhen. Vi ville gerne afsted så vi kan få 6/7 dage på ski. Hvordan pokker gør man det billigt? Vi er ret ligeglade med hvor det er henne så længe der er piste af alle farver. Nogen som har nogle anbefalinger? Vi er ca. 8-10 personer.
mvh

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Rasmus Alenkær-jørgensen 22/08 2019 09:20

Sv: Billig skiferie

Hej Agnes.
Det kommer jo an på hvad i gerne vil med skiferien.
Der er flere steder der i uge 7 tiltrækker rigtigt mange gymnasieelever, og laver den helt store Ibiza-på-ski-fest. Hvis det er det i vil så find en rejse til Sestriere, Val d'Isere eller Val Thorens.
Hvis i er oprigtigt interesserede i at stå på ski og blive bedre til det kan i tage på tur til nogen af de lidt mindre kendte områder, hvor man selvfølgeligt også kan finde afterski, men hvor det er lidt mere afdæmpet.
Jeg er selv medlem og instruktør i en ski klub. Skiklubberne har den fordel at turene tit er billige, og de inkluderer undervisning, som man kan deltage i for at blive bedre.
dinskiklub.dk har en tur til Canazei, hvor man bor i 2,4,5 eller 6 personers lejligheder, og får både undervisning og socialt samvær med de andre hvis man ønsker det. Kig på det på www.dinskiklub.dk/event/canazei-italinen-uge-7-2020/
Det er i det hele taget svært at gøre det billigt i Uge 7, men det er værd at shoppe lidt rundt og kigge, for nogen gange kan man finde en billig perle et sted :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen