Billig overnatning i Canazei

Profilbillede af Lars Lauridsen

Jeg tager til Canazei fra d. 3. januar til udgangen af marts, og skal bo i campingvogn, stor vinterisoleret campingvogn. Campingpladsen ligger lige over for liften. Der er 8 sovepladser, men jeg regner med at vi max skal være 4 i campingvognen. Så hvis nogen mangler billig overnatning, er her en mulighed, for en eller flere uger.
Jeg har også et par pladser i bilen på vej der ned fredag d. 3. januar, dato for hjemturen er ikke fastlagt endnu, men engang sidst i marts.
Jeg er 64 år, har stået på ski siden 1980, og i Canazei siden 2001

Lars Lauridsen

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jeppe Sundberg
Sv: Billig overnatning i Canazei

Hej Lars super ide at bo i campingvogn i canazei . Jeg har også selv meget lyst til at prøve dette. Måske har du alt optaget i din vogn men jeg ville super gerne høre noget mere om dine erfaringer . Jeg er selv en fyr tæt på de 60 og dog aldrig fået stået nok på ski og da min kone har haft en skiulykke er det lidt vanskeligt at øge skiløbet sammen med hende. Jeg trænger så meget til at få prøvet egne grænser af da jeg imange år har været familie m små børn og så bagefter teenager-ramt . Har evt mobil nr 40963466 mvh Jeppe Sundberg

Søg   Svar på indlæg