Billeje Flensborg

Kenneth Hansen 01/09 2018 12:21

Hejsen alle skiløbere,
Vi tænker på at leje bil i Tyskland den 20 december i 9 dage. Vi tænker at leje i Flensborg. Er der nogen som har erfaringer med hvilke udlejere som er bedst og lidt gode råd.
Jeg har søgt på nettet men synes der er stort udvalg - P.T. ser jeg på en mercedes st.car til 3400,- med den udvidede forsikring.
Vi skal til Obertauern i Østrig og vil gerne køre lidt lækkert :-)

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Daniel 19/12 2018 22:24

Sv: Billeje Flensborg

Hej
Jeg har af to omgange leje bil ved Sixt i Flensborg. Begge gange lejede vi, hvad der stod som en VW Golf, og blev opgraderet begge gange, uden yderligere betaling. Vi fik henholdsvis en Mercedes C-klasse og en Audi A6. Du skalære meget opmærksom på deres forsikringer, da de begge gange efterfølgende, har påstået at vi har lavet skader på bilerne, men heldigvis tog vi billeder inden afgang. Det kan godt betale sig at vælge deres forsikring, der dækker buler og ridser, mener den koster 45kr om dagen.

Brian Lund 21/12 2018 10:43

Sv: Billeje Flensborg

Nu er i nok taget af sted eller ej, men jeg har lejet mange gange i Tyskland.

Én gang ved Sixt i Flensborg hvilket ikke var noget at råbe hurra for da vi fik en 30cm lang parkeringsbule/rids fra en der ikke efterlod en seddel til os, hvilket blev ret dyrt (800+ EUR).

Mange gange ved Europcar (nogen gange i Flensborg og en del gange i Frankfurt), de har været rigtig flinke og hjælpsomme og mere end en enkelt gang sagt at en smårids vi var kommet til at lave ikke betød noget.

To gange ved Buchbinder i Flensborg hvor i begge gange blev opgraderet fra en "VW Golf" til en Passat stationcar, én gang endda til automatgear. Ikke haft skader/ridser på deres biler så det kan jeg ikke udtale mig om hvordan de håndterer

Christian Rasmussen 21/12 2018 16:35

Sv: Billeje Flensborg

Er lidt nysgerrig.
Hvad er grunden til at leje en bil til skiferie?

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen