Bedste steder i uge 16? (Påsken) - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Brian Lund skrev:
Hejsa! Vi er nogle stykker der godt nok lige har været afsted i uge 8 (Zell am Ziller) men nu kommer der jo pludseligt penge tilbage i skat - og på en eller anden måde skal de jo brændes af og hvorfor ikke på skiferie!

Men sidst i april er jo lidt sent på sæsonen så mit spørgsmål er hvor finder vi det bedste skiløb på den tid? Alle muligheder er åbne, dvs. sydeuropa, østeuropa eller norge/sverige.

Selvom vi ikke er de bedste skiløbere i verden tog vi næsten udelukkende røde pister i Østrig og en enkelt sort så vi forventer selvfølgelig at der ihvertfald gerne må være mange røde pister og også nogle sorte.
Er sværhedsgraden iøvrigt den samme for rød/sort imellem landende? Det har jeg lidt på fornemmelsen den ikke er ud fra hvad jeg har kunnet læse? Men hvordan er eks. en fransk rød/sort i forhold til en i Østrig?

Indtil videre har jeg hovedsageligt kigget på Frankrig fordi deres ski områder generelt ligger højere oppe (koldere) end de andre syd på.


Brian
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen