Bedste søgesider til skirejser i Østrig

Andreas 23/10 2017 21:31

Hej alle

De sidste mange år, har familien taget til Frankrig, hvor man ofte kan finde det komplette udvalg af lejligheder og hoteller, på Ski-france.com - i år har familien planer om, at prøve Østrig, men vi finder det meget svært, at danne sig et overblik over udvalget, på de destinationer vi gerne vil prøve, samtidig virker indkvarteringerne, på de mere luksuriøse steder, meget dyre, kontra de priser vi er bekendt med fra Frankrig.

Kan i hjælpe med gode sider at søge efter indkvarteringer til Østrig, eller er de danske bureauers priser bare det generelle billede af Østrigs prisniveau, hvis man søger høj kvalitet på sin indkvartering ?

Håber i kan hjælpe - har forsøgt på egen hånd længe nu.

Vi har især kigget på rejser til Sølden, Serfaus, St. anton, Obergurgl, Obertauern og Ischgl.

Mvh, Andreas.

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Jens Rasmussen 24/10 2017 19:42

Sv: Bedste søgesider til skirejser i Østrig

Hvis du søger på de danske bureauers hjemmesider, så er det dyrt - ja. De steder du nævner er uden sammenligning de dyreste steder i Østrig = de er de mest snesikre steder.
Du skal dog huske på at skiferier i Frankrig og Østrig er meget forskellige og vel mest omkring indkvarteringen. I Østrig er der generelt høj standard, med plads - i Frankrig er det generelt små kosteskabe man bor i og dårligere standard...
Hvis I vil søge indkvartering direkte, så er der et hav af muligheder;
www.austria.info (bred søgning)
Ellers Google hver af de områder du skriver - så dukker områdernes hjemmesider op som noget af det første - eks; solden.com, ischgl.com etc. Deres hjemmesider er opdateret og tilgængelige på mange sprog - nogen også dansk.
I kan glæde Jer til at køre i lifter i Østrig, hvor det er højeste standard mht sæder, skærme, varme etc. I Ischgl skifter de lifter hvert år - og de lifter der bliver skiftet er højere af standard end mange steder i eks Italien og Frankrig.
I kan godt glæde Jer.

Jool 25/10 2017 08:51

Sv: Bedste søgesider til skirejser i Østrig

Bergfex.com den kommer godt rundt i de muligheder som er i østrig

Brian Lund 25/10 2017 13:07

Sv: Bedste søgesider til skirejser i Østrig

Den mest indlysende løsning er aller øverst på siden her "Skirejser"! :D - Der kan du søge blandt samtlige rejser ved samtlige rejsebureauer i Danmark.

Hvis du gerne vil booke selv, udenom rejsebureau, så vil jeg anbefale at du går ind på de enkelte skiområders hjemmeside og bruger deres søgefunktion der. Sådan har jeg i hvert fald fundet fine lejligheder i St. Anton (Petneu), Mayrhofen, SkiWelt og Bad Gastein. Søgefunktionen er som regel lige på forsiden, sådan er det i hvert fald for www.soelden.com

Anders 28/10 2017 20:16

Sv: Bedste søgesider til skirejser i Østrig

Jeg har før brugt "onlineski" eller begfex, som en også nævner:-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen