Bedste liftsystem i Europa?

Michael 17/04 2017 08:49

Vi har lige været i Montgenevre og synes egentlig at liftsystemet fungerede fint. Stort set aldrig kø.

Jeg har dog læst i kommentarerne til området her på siden, at flere mener, at det er et gammelt liftsystem, som kører langsomt.

Har nogen af jer erfaringer med områder, hvor lifterne er topmoderne og hvor man derfor bruger mindst mulig tid i lifterne (og kan bruge tiden på at køre ned at pisterne...)?

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Sophie Hendriksen 20/04 2017 16:58

Sv: Bedste liftsystem i Europa?

Liftsystemet i Ischgl er f.eks. totalt topmoderne og lækkert. Det betyder dog også, at man kan smide ufatteligt mange mennesker derop, så man få liftkøer alligevel i peak sæson pga. (for) mange mennesker.

I min optik lidt en catch 22 at finde det du efterspørger ;-)

Claus Peter Nielsen 21/04 2017 13:47

Sv: Bedste liftsystem i Europa?

Jeg synes, at liftsystemerne i Wagrain/Flachau, Saalbach, Kirchberg/Kitzbühel og Skiwelt er super gode. Men det er rigtigt som Sophie skriver at der er en tendens til at folk søger til de gode lifter, så der også kan opstå kø ved moderne, hurtige lifter i højsæson ugerne. Jeg tror at oplevelsen afhænger meget af hvilken uge man besøger området.

Brian Lund 24/04 2017 13:54

Sv: Bedste liftsystem i Europa?

Lifterne i Zillertal er generelt også ret nye og moderne, men det er også en utrolig populær destination, så kommer du i højsæsonen så kan du regne med liftkøer på 10-15 minutter, især på nøglestederne der forbinder områderne!

SkiWelt som Claus nævner synes jeg primært består af lidt ældre og langsommere lifter, men der er da også steder der har en del nye lifter, specielt i området ved Westendorf. Men skal du rundt oppe i området kommer du altså med en del gamle lifter og da højdeforskellen ikke er så stor bliver det en del korte ture. Til gengæld var der så godt som absolut ingen kø nogen steder da vi var der i uge 3 i år!

Moralen må være at tidspunktet du rejser på samt hvilken destination du rejser til er vigtigere end om lifterne er nye eller gamle! ;)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen