Bedste afterskidestinationer

Profilbillede af Jesper Dahlgaard

Hej alle
Jeg arbejder på en guide omkring de bedste skidestinationer, når skiferen ikke bare skal være skiferie, men en (after)skiferie.
Lad mig gerne høre omkring jeres bud på, hvor de bedste destinationer er og hvorfor, når der snakkes afterski-muligheder.
Mvh
Jesper

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jan Spile
Sv: Bedste afterskidestinationer

Jeg har været på et utal af destinationer, men ingen steder slår St Anton og den variation der er af afterski. At skiløbet så også er i verdensklasse gør det selvfølgelig ikke dårligere.

Sv: Bedste afterskidestinationer

Hej
Jeg har ligeledes været på et utal af destinationer og der er selvfølgelig flere steder jeg ikke har været og jeg kan derfor kun svare ud fra dette, men her er min top 10

1. ST.Anton Konge afterskiing både om eftermiddagen og om aftenen nogle virkelig fede afterski barer heriblandt MooserWirt og Krazy Kanguruh
2. Sölden virkelig mange gode steder... Marcos Schirmbar, Mogul, Fire & Ice og mange flere
3. Saalbach har i mine øjne det bedste afterski sted Hinterhag, men resten af stederne er fine, men lidt efter de mange gode steder i 'sölden og ST. Anton
4. Mayerhofen, The Ice Bar, Nikkis Schirmbar,
5. Ischgl super steder med Nikis Stadl, Kitchloch, Kuhstall bestemt ikke at glemme Schatzi Bar
6. Flachau. Her er baren af dem alle Hofstadl flere gange kåret som Østrig bedste afterski bar(Mener dog den har svært ved at konkurrerer med Hinterhag, Schatzi Bar og MooserWirt men super sted med fuld fart på)
7. Valdisere med Le petit Danois og en række super fede natklubber Frankrig bedste afterski destination efter min mening.
8 Val Thorens ikke imponeret over aftersiing men et fantastisk natteliv.
9. Schlademing med Hohenhaus Tenne (Især kan Schlademing anbefales til Nightrace. Jeg har lagt et link nedenfor. Har været til det 2 gange og hele byen bliver til en mini Oktoberfest hvor der er fest i hele byen.)
https://www.wsvschladming.at/de/nightrace/
10.Canazei Fint sted med god afterskiing og nogle gode natklubber

Vil desuden foreslå du læser
https://politiken.dk/rejser/nyheder/sneogski/art5434790/Her-er-25-af-Europas-bedste-afterski-barer

PS. Jeg vægter afterski om eftermiddag højere end nattelivet, da at stå på en natklub kl. 5 om natten går for meget ud over mit skiløb dagen efter. Vægtede jeg andeledes ville de franske steder ligge højere

Søg   Svar på indlæg