Bedste afterski?

Emil 19/12 2007 03:59

Hey alle i afterskielskere!!!
Står her som den erfarende skiløber, og har efterhånden fået overtalt gutterne til at komme med på ski. Problemet består i at jeg altid har valgt destinationer ud for det skimæssige, og nu beder gutterne og "MAX gas" på afterskien...
Hvor henne kombineres ski og afterski bedst?

Håber i vil hjælpe...

Kommentarer:
Der er i alt 10 svar i denne forumtråd.

Jakob 19/12 2007 07:52

Sv: Bedste afterski?

ØSTRIG!!!!

Ischgl, St anton, Sölden og alle de andre store destinationer er gode bud.

Casper Sillesen 19/12 2007 09:06

Sv: Bedste afterski?

Val T. kunne være et rigtig godt bud. Det er i mine øjne skiferiens svar på Lloret de Mar... Men det er samtidig et rigtig godt skisportssted.

Søren Hjelholt 19/12 2007 10:15

Sv: Bedste afterski?

Det afhænger af hvilken type afterski der er tale om?

Det er rigtigt at Val. T. er der rig mulighed for at give gas, og Cafe Snesko skal opleves!!! som regel er der fed livemusik på Malaysia senere på aftenen. Typisk er der et nyt band hver uge. Stederne i Val. T minder, bortset fra mængden af skistøvler, på mange måder om barer og diskoteker som vi kender dem herhjemmefra.

Vil man opleve den tyske version af afterski, kan jeg anbefale St. Anton, vhor DJ Gerhard giver den for fuld skrue på Moserwirt. Så får man også fornøjelsen af at skulle finde det sidste stykke ned af bjerget på og med en (lille) ski(d) på bagefter.

/Søren

Claus Sørensen 19/12 2007 13:47

Sv: Bedste afterski?

Jeg ville foreslå Saalbach, Østrig.

Kl 16 er der live tyrolermusik på Hinterhag med den vildeste gang støvledans både på guldet men skam også på borde og bænke. En oplevelse der har gjort jeg sværger til Saalbach udover skiløbet så klart.

Det lukekr kl 18 hvorefter der er en masse barer nede i byen der er klar til og tage imod dem der vælger og føre den videre her.

Prøv Saalbach, i vil ikke fortryde det.

/Claus

Morten TP 19/12 2007 14:15

Sv: Bedste afterski?

jeg vil forslå Saalbach, St anton, Livigno, Ischgl, Sölden disse steder er der gang i den i Ischgl er der fire und ice og kuhstall som er nogle virkelig fede steder

Maria Lyngby 19/12 2007 14:42

Sv: Bedste afterski?

Jeg vil klart sige Livigno.

Du har et skiområde med brede, lange boulevarder og en af de fedeste snowparks i Europa.

Og udover det har du rigtig tyroler afterski med store udendørs barer, øl og dans på bordene

Christian Simoens 19/12 2007 14:46

Sv: Bedste afterski?

Saalbach og Hinterhag Alm bør opleves. Har bl.a. prøvet både Val T, Sölden, Stanton og Livigno men Saalbach topper. Jeg var der for første gang i uge 6, og turen til næste år er bestilt. Tjek evt. Hinterhag Alm ud på you tube eller hele destinationen ud på Højmarks hjemmeside, hvor der også er billeder fra Hinterhag. Når i er færdiger der, kan i passende feste videre på Bauers ski alm, der ligger for enden af begynder bakken, hvor Hinterhag ligger på dennes top.

Jakob Vinther 19/12 2007 16:49

Sv: Bedste afterski?

Nemlig.. Saalbach er det sygeste!

Hinterhag ALm!!!

Emil 20/12 2007 23:25

Sv: Bedste afterski?

Hej allesammen.
Tak for de mange svar. Det hjalp en del, da jeg selv har været i ValT de 4-5 gange tror jeg det er på tide at prøve noget nyt og en ny form for afterski, så det bliver nok et af de store steder i østrig, Ischl, Stanton eller salbach.....

Tak for hjælpen....!

Mads 14/04 2008 12:51

Sv: Bedste afterski?

Et gammelt indlæg, der alligevel fortjener et friskt svar:

Svaret er Obertauern og Edelweisshütte.. Jeg var både i Saalbach på Hinterhag og Obertauern på Edelweisshütte i denne sæson - 1-0 til Obertauern!

Edelweisshütte får så meget smæk på kl. halv fire, at Hinterhag ligner et sodavandsdisko..

Tag det med i overvejelserne til næste års skiferie..!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen