Alternativ til Wagrain og Grafenberg Resort - Fly fra CPH

David 03/10 2017 14:26

Jeg er en enlig far som de sidste to sæsoner har været alene af sted til Wagrain med mine to piger (6 år og 12 år nu). Første gang boet vi i lejlighed tæt på torvet, anden gang boede vi på Grafenberg Resort. Selvfølgelig var pigerne glade for de muligheder der var på sidstnævnte, morgenmads- og aftensmadbuffet, swimming pool, legerum osv. Men mindre kan også gøre det.

Det vigtige for mig er at det er nemt og at logistikken er i orden når man er en enlig far der skal holde styr på to piger. Det gælder både transporten, fly fra CPH, nem transfer, nem skileje, nem transport mellem hotel/lejlighed og lifter osv.

Er der nogen der kan anbefale alternativer til Wagrain som ville passe til os, både andre områder men også gerne med konkrete forslag til hoteller/lejligheder.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Peter 04/10 2017 12:49

Sv: Alternativ til Wagrain og Grafenberg Resort - Fly fra CPH

Glostrup skiclub børnetur . Til westendorf . Uge 7 . Se hjemmesiden rimg til Christina.
Det er nemt !

Gustav åberg 05/10 2017 16:03

Sv: Alternativ til Wagrain og Grafenberg Resort - Fly fra CPH

Hej David,

Det lyder som at Alpendorf kunde være noget for dig. Det er samme skiområde som Wagrain men pisterne er bedre præpareret og man bor altid tæt på lift og pist.
Jeg ved at Slopetrotter Skitours har et hotel der heder Hotel Rothirsch som skal være meget godt til familier. Det er helt sikkert et godt alternativ til dig tænker jeg.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen