JANUARUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Lynhurtig levering.
« Til oversigten

Ski og wellness? – Ja tak!

Kan en aktiv skiferie kombineres med afslappende wellness og forkælelse? Vi har fundet en række fede hoteller, hvor selvforkælelse, afslapning og skiløb i højsædet.

Efter en lang dag på ski er kroppen ofte godt brugt, musklerne er ømme og kroppen er tappet for energi. Nogle lader batterierne op i baren, andre på sofaen i skiundertøjet! Men der findes også dem, der hopper i varmtvandsbassinet, overgiver sig til en gang massage eller sveder igennem i saunaen, inden en overdådig menu indtages ved middagsbordet.

Herhjemme har wellness-ophold i en årrække hørt til blandt favoritterne, når vi danskere skal forkæle os selv og hinanden, og vi kender det måske bedst fra forlængede weekendture til herregårde eller luksushoteller. Men trenden har nu også bredt sig til skisportsområderne, hvor kombinationen af skiløb og wellness ikke længere kun er forbeholdt de, der flyver til alperne i egen helikopter.

Skiferie & wellness - Noget for enhver smag

Noget af det bedste ved hoteller med wellness-områder er, at de, der ikke gider stå på ski fra 9-16 hver dag, får mulighed for at bruge en halv eller en hel dag på selvforkælelse, mens resten af familien giver den gas på pisterne. Men også pistefræserne kan lade batterierne op på et wellness-ophold, for efter en lang dag på ski har de ømme stænger godt af en tur i varmtvandsbassinet eller en tur i den varme sauna – måske endda med en tur ud i sneen afslutningsvis.

En tur på ski om formiddagen og en omgang pool og massage om eftermiddagen. Whats not to like.

I de familier, hvor ikke alle står på ski, kan muligheden for at booke et wellness-ophold endda vise sig, at være et lokkemiddel – for en uge i bjergene kan bestemt nydes på et wellness-hotel, også selv om man ikke står på ski.

Wellness på skiferien kan være mange ting

Nogle af de mere populære/klassiske ting:
Dampbad, finsk sauna(med temperaturer på 90 grader), klassiske spas, store svømmepools ude som inde og selvfølgelig alverdens former for massage.

Nogle af de lidt mere utraditionelle/ukendte ting, man kan gøre:

Romersk bad (efter et almindeligt bad starter du typisk i et varmluftsbad og slutter i et vandbad)

Øko sauna

Infrarød kabine/sauna: (her skulle strålerne eftersigende give øget velvære og mindre stress), disse rum er typisk omkring 45 grader.

Urtesauna: Her har duftene en gavnlig effekt på eksempelvis stress. Urtesauna er typisk heller ikke så varm som Finsk Sauna, de ligger gerne på omkring 60 grader.

Grotte rum: Hvor en behagelig temperatur hersker samt beroligende lyde.

Varme kilder: Eksempelvis findes disse i Bad Gastein, hvor vandet der kommer fra kilderne er 46 grader varmt, og indeholder naturligt grundstoffet radon, som i meget små mængder skulle have helbredende/positiv virkning på diverse sygdomme.

Koldtvands bassiner 


Nedenfor finder du et udvalgt af lækre wellness-hoteller, hvor mulighederne for selvforkælelse er ekstra gode. Du finder nedenfor muligheder for wellness skiferie i: Østrig, Tjekkiet, Frankrig, Norge, Italien. 


Hochkönig Lifetime Hotel i Maria Alm, Østrig:


Hotellet tilbyder et 500 m2 stort wellnessområde hvor mulighederne for at komme helt ned i gear absolut er i orden. Du finder bl.a. urtesauna, whirlpool, infrarødkabine, dampbad, klassisk finsk sauna, ude og indendørspools. Du finder også et døgnåbent fitnessrum. Det er muligt at tilkøbe massager og skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her.


Resindence Kalinda Villa i Tignes, Frankrig:

Et nyt og moderne hotel, som næsten er en landsby i sig selv, du finder børne pool, opvarmet swimmingpool indendørs, hamam, jacuzzi, sauna mm. Du kan selvfølgelig tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. Derudover har de og et veludstyret fitnessrum.

> Læs mere om hoteller her.


Alpinresort Sport & Spa i Saalbach, Østrig:

På hotellet finder du muligheder for at bade i pool ude som indendørs, traditionel sauna, Ice plunge pool, diverse dampbade og du har også muligheden for at afslutte eller starte dage med en tur i deres fitnesscenter. På hotellet er der mulighed for at tilkøbe diverse massage og skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her 


Norefjell Ski og Spa hotellejligheder i Norefjell, Norge:

Hotellet ligger oppe i terrænet og lige ved pisten, her finder du en veludbygget spa afdeling med swimmingpool, sauna, udendørs bad &boblebad og fitnessrum hvis energien er til det. 

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Koh i Nor i Val Thorens, Frankrig:

Absolut luksus finder du her, og deres wellness afdeling er også i top. Du kan frit nyde deres: indendørs opvarmede pool, sauna, dampbad eller benytte deres fitness udstyr. Muligheden for skønhedsbehandlinger og massage er selvfølgelig også tilsted mod betaling.

Hotel Delle Alpi i Passo Tonale, Italien:

4-stjernet hotel med en solid wellnessafdeling, som kan tilkøbes adgang til, her får du udendørs pool, klassisk sauna og dampbad, eller grib muligheden og slap af i deres stores jacuzzi.

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Lesana i Spindleruv Mlyn, Tjekkiet:

Personlig ejet wellnesshotel, med et dejligt wellness område, hvor rammerne for at komme helt ned i gear er helt i top. Her finder du sauna, dampbad, jacuzzi og swimmingpool og adgang til det hele er med i prisen. 

> Læs mere om hotellet her.Var der ikke noget der fristede, så husk du kan søge blandt samtlige skirejsebureauers skirejser her.