Skiferie med swimmingpool og wellness

Skiferie med swimmingpool og wellness

Vi har fundet en række hoteller, hvor selvforkælelse, afslapning og skiløb i højsædet.

Efter en lang dag på ski er kroppen ofte godt brugt, musklerne er ømme, og du er tappet for energi. Nogen lader batterierne op i baren - andre slapper af på sofaen... eller i poolen.

Herunder har vi fundet hele 16 ski-hoteller med pool.

Drømmer du om egen privat pool? Nederst har vi fundet 7 muligheder for skiferie med egen pool. Hop til afsnittet ved at klikke her.

#1 Heart Hotel Grischuna i St. Anton, Østrig

Hvis du vil have lidt ekstra luksus og aflapning på skiferien, kan du vælge 4-stjernede Heart Hotel Grischuna i St. Anton. Her kan du nyde den fantastisk smukke udsigt fra poolen, efter du har brugt dagen på pisterne.

> Læs mere om hotellet her.

#2 Hochkönig Lifetime Hotel i Maria Alm, Østrig:

Hotellet tilbyder et 500 m2 stort wellnessområde hvor mulighederne for at komme helt ned i tempo absolut er i orden.

Du finder bl.a. urtesauna, whirlpool, infrarødkabine, dampbad, klassisk finsk sauna, ude og indendørs-swimmingpools. Du finder også et døgnåbent fitnessrum. Det er muligt at tilkøbe massager og skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her.

#3 Resindence Kalinda Villa i Tignes, Frankrig:

Et nyt og moderne hotel, som næsten er en landsby i sig selv, du finder børne pool, opvarmet swimmingpool indendørs, hamam, jacuzzi, sauna mm.

Du kan selvfølgelig tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. Derudover har de et veludstyret fitnessrum.

> Læs mere om hoteller her.

#4 Hotel Bergkristal Wellness & Spa i Wildschönau, Østrig:

På hotellet finder du er stor indendørspool med wellness-afdeling, der byder på whirlpool, sauna, biosauna, infrarød kabine og dampbad. Her er også en fitness afdeling, der er til fri afbenyttelse. Her er tillige mulighed for at bestille forskellige typer kur-behandlinger, lige fra massage til skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her

#5 Norefjell Ski og Spa hotellejligheder i Norefjell, Norge:


Hotellet ligger oppe i terrænet og lige ved pisten, her finder du en veludbygget spa afdeling med swimmingpool, sauna, udendørs bad & boblebad og fitnessrum hvis energien er til det. 

> Læs mere om hotellet her.

#6 Hotel Koh i Nor i Val Thorens, Frankrig:

Absolut luksus finder du her, og deres wellness afdeling er også i top. Du kan frit nyde deres: indendørs opvarmede pool, sauna, dampbad eller benytte deres fitness udstyr. Muligheden for skønhedsbehandlinger og massage er selvfølgelig også tilsted mod betaling.

> Læs mere om hoteller her.

#7 Hotel Delle Alpi i Passo Tonale, Italien

4-stjernet hotel med en solid wellnessafdeling, som kan tilkøbes adgang til, her får du udendørs pool, klassisk sauna og dampbad, eller grib muligheden og slap af i deres stores jacuzzi.

> Læs mere om hotellet her.

#8 Hotel Grand Jasna i Jasna, Slovakiet:

4-stjernet lækkert wellnesshotel. Her finder du et stort wellness og spa område med swimmingpool, saunaer og mulighed for diverse behandlinger. Der er også mulighed for benytte hotellets udendørs jacuzzi. 

> Læs mere om hotellet her.

#9 Hotel Pareda i Canazei, Italien

Hotellets wellness afdeling tilbyder udover en dejlig pool, også finsk sauna samt tyrkisk bad. Derudover kan der bookes tid til massage. Ikke nok med at faciliteterne er i top på det 4-stjernede hotel, så ligger det lige ved Pecol liften og opholdet er med halvpension.

> Læs mere om hotellet her 

#10 Hotel Post i Ischgl, Østrig:

Når I kommer retur fra pisten kan I starte i den hyggelige bar og ellers nyde alle de skønne faciliteter hotel Post byder på. Dejligt stort wellness område med bl.a. udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og massagebehandlinger.

> Læs mere om hotellet her 

#11 Sporthotel Wagrain, Østrig:

Sporthotel Wagrain byder på et elegant og roligt wellnessområde, hvor velvære og komfort er vægtet højt. Der er både inden- og udendørs swimmingpool med 30 graders varmt vand.

Ønsker I yderligere afslapning, kan I drage nytte af hotellets fantastiske sauna og dampbade, som er god til de ømme muskler. For at fuldende jeres dag i wellnessafdelingen kan I lukke øjnene og koble helt af fra hverdagens stress og jag i afslapningsrummet eller nyde en massage- eller skønhedsbehandling mod betaling.

> Læs mere om hotellet her 


#12 Hotel Alpenhof i Kitzbühel

Hotellet tilbyder et hyggeligt wellness-område, som alle vores gæster er velkomne til at nyde gratis.

Sauna, dampbad og spa er den perfekte måde at afslutte en aktiv dag på skiløb.

#13 Hotel "Alpen Resort Bivio" i Livigno (Italien)

Her finder du et hav af wellness-oplevelser, som kan gøre skiferien lidt mere afslappende. Hotellet har blandt andet et kæmpestort wellness-område på intet mindre end 3.000 kvadratmeter. Det er nyrenoveret og byder både på indendørs og udendørs pool. 

> Læs mere om hotellet her: Skilink og Slopestar


#14 Hotel "Alparena" i La Rosière (Frankrig)

Flot luksushotel fra 2017 hvor du kan få en dejlig skiferie på et hotel med wellness og pool. I wellness-området er der blandt andet en stor pool med udsigt til bjergene - og den er naturligvis opvarmet til skønne 34 grader. 

> Læs mere om hotellet her 


#15 Heart Hotel Aurora i Obertauern (Østrig)

Som gæst på Heart Hotel Aurora, har du efter en god dag på ski mulighed for at nyde godt af poolen og sauna. Så hvis kroppen trænger til at slappe af og lade op til endnu en dag, kan du i ro og mag nyde godt af hotellets sauna og dampbad.

Der er fri adgang for alle gæster over 16 år. Derudover er der en pool, hvor du kan tage børnene med. Hvis du ikke er til at plaske rundt i en pool, kan du tage dig en lur på solstolene, som du finder i wellness-området. 

Læs mere om hotellet her >>

#16 Radisson Blu Resort i Trysil (Norge)

1600 m2 stort badeland. Den største pool er opdelt i 4, en babypool, børnebassin, swimmingpool og klatrevæg i glas, FlowRider, en kunstig surfbølge & SPA afdeling med finsk sauna og tyrkisk dampbad, badelandet kræver dog betaling.

Læs mere om hotellet her >>

Skiferie med egen pool eller spa

Herunder har vi fundet 7 muligheder til dig, der gerne vil have enten privat pool eller spa ifm. indkvarteringen på skiferien. 

#1 Chalet Le Soleil Levant i Les Deux Alpes (Frankrig)

Hvis du vælger at bo på Chalet Le Soleil Levant har du alting lige i nærheden - og du kan tage en dukkert i din helt egen opvarmede pool, når musklerne skal slappe lidt af. Fra poolen kan du (udover at nyde det varme vand) opleve en fantastisk udsigt over bjergene.

Læs mere om chaletet

#2 Chalet Le Ponton i Les Deux Alpes (Frankrig)

Den anden mulighed for skiferie med egen pool ligger også i Frankrig. Hvis du bor på Chalet Le Ponton, kan du gå til pisterne, og du kan nyde saunaen i chaletet efter en lang dag. Som om det ikke var nok, kan du også bruge den private pool på terrassen - så bliver det ikke bedre. 

- Læs mere om chaletet

#3 Hytte Trysil SPA (Norge)

Nu rykker vi nordpå - her kan du nemlg også nyde det varme vand, når du ikke er på pisterne. SPA-hytten i Trysil har ikke det mest originale navn, men i det mindste har den en privat spa, hvor I kan nyde en magisk udsigt. 

- Læs mere om hytten

#4 Kreischberg Chalets i St. Georgen ob Murau (Østrig)

Der er forskellige boligtyper, når du vælger at bo på Kreischberg Chalets - og flere af dem har enten udendørs eller indendørs spa. Opholdet er inklusiv liftkort - og du kan bo lige på pisten. 

- Læs mere om chaletet

#5 Chalet Hauser Kaibling i Schladming (Østrig

Vil du have skiløb lige foran hoveddøren og en stor pivat pool med udsigt over bjergene? Så skal du bo i Chalet Hauser Kaibling i østrigske Schladming. 

- Læs mere om chaletet

#6 Topphedenbacken i Idre Himmelfjäll (Sverige)

Alt efter hvilken hytte, du vælger, kan du få enten vildmarksbad eller en jacuzzi - hele herligheden i en stor hytte til mellem 10 og 12 personer. Hytterne ligger lige ud til pist nr. 2 - og der er både skiskole og restaurant lige rundt om hjørnet. 

- Læs mere om hytten

#7 Horrmundberget i Kläppen (Sverige)

En hytte i de svenske fjelde med eget vildmarksbad - hvad mere kan man drømme om? Det kan blive en realitet på din næste skiferie, hvis du rejser til Kläppen og bor i hytteområdet Horrmundberget, hvor flere af boligerne har vildmarksbad foran hoveddøren. 

- Læs mere om hytten

Var der ikke noget der fristede, så husk du kan søge blandt samtlige skirejsebureauers skirejser her.

Vil du læse mere? Tjek vores guides til firma-skirejser eller grupperejser, hvis du vil samle en helt flok på pisterne.

Udgivet af: Jesper Varming

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen