« Til oversigten

Skiferie med swimmingpool og wellness

Kan en aktiv skiferie kombineres med afslappende wellness, swimmingpool og forkælelse? Vi har fundet en række hoteller, hvor selvforkælelse, afslapning og skiløb i højsædet.

Efter en lang dag på ski er kroppen ofte godt brugt, musklerne er ømme og kroppen er tappet for energi. Nogle lader batterierne op i baren, andre på sofaen i skiundertøjet! Men der findes også dem, der hopper i varmtvandsbassinet, overgiver sig til en gang massage eller sveder igennem i saunaen, inden en overdådig menu indtages ved middagsbordet.

Herhjemme har wellness-ophold i en årrække hørt til blandt favoritterne, når vi danskere skal forkæle os selv og hinanden, og vi kender det måske bedst fra forlængede weekendture til herregårde eller luksushoteller. Men trenden har nu også bredt sig til skisportsområderne, hvor kombinationen af skiløb og wellness ikke længere kun er forbeholdt de, der flyver til alperne i egen helikopter.

Skirejser og swimmingpool

Noget af det bedste ved hoteller med swimmingpool- og wellness-områder er, at de personer, der ikke gider stå på ski fra 9-16 hver dag, får mulighed for at bruge en halv eller en hel dag på selvforkælelse, mens resten af familien giver den gas på pisterne.

Dog kan dem, som elsker at stå på ski også lade batterierne op på et wellness-hotel, for efter en lang dag på ski har de ømme stænger godt af en tur i varmtvandsbassinet eller en tur i den varme sauna – måske endda med en tur ud i sneen afslutningsvis.


Findes der noget bedre end af afslutte en god skidag her?


Se hoteller med swimmingpool på skiferien

Nedenfor finder du et udvalg af lækre wellness-hoteller, hvor mulighederne for selvforkælelse er ekstra gode. Hotellerne med Spa og wellness ligger i: Østrig, Tjekkiet, Frankrig, Norge, Italien. 


Hochkönig Lifetime Hotel i Maria Alm, Østrig:Hotellet tilbyder et 500 m2 stort wellnessområde hvor mulighederne for at komme helt ned i tempo absolut er i orden. Du finder bl.a. urtesauna, whirlpool, infrarødkabine, dampbad, klassisk finsk sauna, ude og indendørs-swimmingpools. Du finder også et døgnåbent fitnessrum. Det er muligt at tilkøbe massager og skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her.


Resindence Kalinda Villa i Tignes, Frankrig:


Et nyt og moderne hotel, som næsten er en landsby i sig selv, du finder børne pool, opvarmet swimmingpool indendørs, hamam, jacuzzi, sauna mm. Du kan selvfølgelig tilkøbe massage og skønhedsbehandlinger. Derudover har de et veludstyret fitnessrum.

> Læs mere om hoteller her.


Hotel Bergkristal Wellness & Spa i Wildschönau, Østrig:


På hotellet finder du er stor indendørspool med wellness-afdeling, der byder på whirlpool, sauna, biosauna, infrarød kabine og dampbad. Her er også en fitness afdeling, der er til fri afbenyttelse. Her er tillige mulighed for at bestille forskellige typer kur-behandlinger, lige fra massage til skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her


Alpinresort Sport & Spa i Saalbach, Østrig:


På hotellet finder du muligheder for at bade i pool ude som indendørs, traditionel sauna, Ice plunge pool, diverse dampbade og du har også muligheden for at afslutte eller starte dage med en tur i deres fitnesscenter. På hotellet er der mulighed for at tilkøbe diverse massage og skønhedsbehandlinger.

> Læs mere om hotellet her 


Norefjell Ski og Spa hotellejligheder i Norefjell, Norge:


Hotellet ligger oppe i terrænet og lige ved pisten, her finder du en veludbygget spa afdeling med swimmingpool, sauna, udendørs bad & boblebad og fitnessrum hvis energien er til det. 

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Koh i Nor i Val Thorens, Frankrig:


Absolut luksus finder du her, og deres wellness afdeling er også i top. Du kan frit nyde deres: indendørs opvarmede pool, sauna, dampbad eller benytte deres fitness udstyr. Muligheden for skønhedsbehandlinger og massage er selvfølgelig også tilsted mod betaling.

> Læs mere om hoteller her.


Hotel Delle Alpi i Passo Tonale, Italien:


4-stjernet hotel med en solid wellnessafdeling, som kan tilkøbes adgang til, her får du udendørs pool, klassisk sauna og dampbad, eller grib muligheden og slap af i deres stores jacuzzi.

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Lesana i Spindleruv Mlyn, Tjekkiet:


Personlig ejet wellnesshotel, med et dejligt wellness område, hvor rammerne for at komme helt ned i gear er helt i top. Her finder du sauna, dampbad, jacuzzi og swimmingpool og adgang til det hele er med i prisen. 

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Schermer i Westendorf, Østrig:


Her kan du kombinere en perfekt skiferie for børnefamilien med wellness og skiløb lige overfor hotellet. Schermer er et luksushotel men med fokus på børnene, med børnebuffet, legerum, udendørs opvarmet pool samt indendørs, diverse arrangementer og masser af hygge for de voksne om aftenen også.

> Læs mere om hotellet her.


Hotel Caminetto i Canazei, Italien


Hotellet har flere spændende faciliteter, heriblandt et fitnesscenter, en stor bar og et diskotek i kælderen. Efter en lang dag på ski kan du også vælge at tage et smut forbi hotellets wellnessafdeling, hvor du mod en mindre betaling får adgang til blandt andet indendørs pool, sauna og tyrkisk bad.

> Læs mere om hotellet her 


Hotel Post i Ischgl, Østrig:


Når I kommer retur fra pisten kan I starte i den hyggelige bar og ellers nyde alle de skønne faciliteter hotel Post byder på. Dejligt stort wellness område med bl.a. udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og massagebehandlinger.

> Læs mere om hotellet her 


Hotel Goldried i Matrei, Østrig:


Efter en lang dag på pisten kan det være dejligt at tage hjem til hotellet og give musklerne en omgang i saunaen eller få strukket ud i poolen. Som noget helt specielt har hotellet egen elevator, som man kan tage nede fra byen og direkte op til hotellets hoveddør. Hotel Goldried ligger, så man kan løbe på ski til døren, dog betinget af at vejrguderne har ladet det sne. Først og sidst på sæsonen kan det være nødvendigt at tage den gratis skibus til hotellet.

> Læs mere om hotellet her 


Sporthotel Wagrain i Wagrain, Østrig:


Sporthotel Wagrain byder på et elegant og roligt wellnessområde, hvor velvære og komfort er vægtet højt. Der er både inden- og udendørs swimmingpool med 30 graders varmt vand. Ønsker I yderligere afslapning, kan I drage nytte af hotellets fantastiske sauna og dampbade, som er god til de ømme muskler. For at fuldende jeres dag i wellnessafdelingen kan I lukke øjnene og koble helt af fra hverdagens stress og jag i afslapningsrummet eller nyde en massage- eller skønhedsbehandling mod betaling.

> Læs mere om hotellet her 


Hotel Alpenhof i Kitzbühel

Hotellet tilbyder et hyggeligt wellness-område, som alle vores gæster er velkomne til at nyde gratis.

Sauna, dampbad og spa er den perfekte måde at afslutte en aktiv dag på skiløb.

> Læs mere om hotellet her


Formiddag på ski eftermiddag i swimmingpoolen

I de familier, hvor ikke alle står på ski, kan muligheden for at booke et wellness-ophold endda vise sig, at være et lokkemiddel – for en uge i bjergene kan bestemt nydes på et wellness-hotel, også selv om man ikke står på ski.


Wellness på skiferien

Dette vil du oftest kunne opleve på et wellness hotel:

- Dampbad
- Finsk sauna(med temperaturer på 90 grader)
- Klassiske spa
- Store svømmepools ude som inde
- Alverdens former for massage


Nogle af de lidt mere utraditionelle/ukendte ting, man kan opleve:
- Romersk bad (efter et almindeligt bad starter du typisk i et varmluftsbad og slutter i et vandbad)
- Øko sauna
- Infrarød kabine/sauna: (her skulle strålerne efter sigende give øget velvære og mindre stress), disse rum er typisk omkring 45 grader.
- Urtesauna: Her har duftene en gavnlig effekt på eksempelvis stress. Urtesauna er typisk heller ikke så varm som Finsk Sauna, de ligger gerne på omkring 60 grader.
- Grotte rum: Hvor en behagelig temperatur hersker samt beroligende lyde.
- Varme kilder: Eksempelvis findes disse i Bad Gastein, hvor vandet der kommer fra kilderne er 46 grader varmt, og indeholder naturligt grundstoffet radon, som i meget små mængder skulle have helbredende/positiv virkning på diverse sygdomme.
- Koldtvands bassiner

Var der ikke noget der fristede, så husk du kan søge blandt samtlige skirejsebureauers skirejser her.