De 5 bedste apps til skiferien

De 5 bedste apps til skiferien

Efter at have testet +50 apps til skiferien, har vi indsnævret hvilke du skal downloade til din smartphone.

Vi har samlet de 5 bedste ski apps, i en verden der vælter i apps til skiferien. Du kan finde et hav af forskellige, men det er måske kun 5-10 % af dem, som du egentlig får brugt. Flere af dem kan du lege med hjemmefra, og ikke kun når du er på skiferie. 

1. Ski Tracks

Vi har aldrig været på en skitur, hvor dem ved siden af os i liften, ikke mindst 1 gang har talt om, hvor hurtigt de har kørt på ski, for så derefter at hive deres smartphone frem og vise hastigheden på mobilen.

App’en er super sjov, hvis I er konkurrencemennesker eller bare ønsker at se, hvor mange meter du/i har tilbagelagt over en dag.

Ved brug af GPS måler den bl.a. højdemeter, fart, antal lifter og meget mere. Den er rigtig sjov at hive frem om aftenen eller til afterski efter en god dags skiløb. 


2. Yr.No


En af de bedste vejr-apps på markedet. Den giver dig vejrudsigter med forståelig grafik samt dybdegående tekstbeskrivelser. App'en er pålidelig, og du kan se, hvordan vejret bliver i løbet af dagen.

Denne app er perfekt for dig, der ofte kigger på vejrudsigten, inden du planlægger din ski-dag. Hvis vejret først klarer op kl. 12, kunne du jo eksempelvis bruge 1 time mere om morgenen i poolen, buffeten eller i sengen. Husk at 1 mm nedbør svarer til 1 cm sne.


3. Peak Finder Alps App

Hvis geografi ikke fanger din interesse, så er denne app ikke noget for dig. Men hvis du ønsker at blive klogere på de nærmeste bjerges navne, så vil denne app være pengene værd.

Med din smartphone kan du få vist et 360-graders udsyn over bjergtoppene. PeakFinder appen fungerer uden dataforbindelse efter download. Husk at vælge udgaven for "Alps", hvis du skal stå på ski i Alperne. OBS: Appen koster 39 kroner.

4. Ski SchoolØnsker du ikke at bruge en formue på at hyre en skilærer, så kan du downloade Ski School, hvor en skiinstruktør giver dig gode råd til, hvordan du får en bedre teknik.

Selve app’en er bygget op med små videoer, der viser, hvordan du skal gøre og tænke i de forskellige situationer. Det kan være rigtig smart at se lidt videoer, dagen inden du skal på ski eller på kørerturen/flyveturen. 

App’en er til begyndere, øvede og eksperter - husk, du kan altid blive bedre. 


5. Instagram


.. Ej at forglemme! Du skal jo sørge for, at alle dine skivenner hjemme i Danmark bliver grønne af misundelse.

Ønsker du at se andre danskeres billeder, kan du finde flotte fotos under hashtag #skisportdk, hvor flere personer dagligt lægger billeder op. Vi deler selv billeder og video fra vores udsendte, der rejser rundt i Alperne, Norden og på den anden side af Atlanten.

Men pas på! På skiferien er det rigtig sjovt at se og dele billeder, men når du først kommer hjem, kan det være hårdt at se et hav af skibilleder, når du ved, at du først skal afsted igen om 52 uger :)


Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen