Spar 75 % på liftkortet i Schweiz

Spar 75 % på liftkortet i Schweiz

Er vinterens destination endnu ikke fastlagt og byder på flere ski-uger eller måske en hel sæson med sne under fødderne, så kan det være, at Verbier i Schweiz er værd at overveje!

Verbier er en velkendt del af skiområdet ”de fire dale” i den sydlige del af Schweiz tæt på både Frankrig og Italien. Verbier udgør skiområdet sammen med byerne Nendaz, Veysonnaz, La Tzoumaz og Thyon, hvor området med sine 412 km pister tilbyder tilgængeligt skiløb til alle niveauer. Dertil kommer naturligvis rig mulighed for offpist, endda i et niveau, at der hvert år bliver afholdt finaler i Freeride World Tour i området. 

Det lyder jo alt sammen meget fint, men et velkendt faktum er ligeledes, at Schweiz er en relativt dyr destination at være på, specielt hvis man ønsker en hel sæson på ski. Dette bliver der i år lavet om på, i hvert fald hvis man er 25 år eller yngre. Man har i år valgt at satse på at tiltrække flere fra den yngre generation, og det kan ses tydeligt i lanceringen af den nye ungdomspris på Mont4Card. 
Foto:Verbier.Ch
Verbier er sammen med de fire dale et stort og alsidigt område med noget for enhver smag

Verbier har i år lanceret et sæsonliftkort til en pris, som næsten er for god til at være sand. Hvis du er under 25 år, kan du fra den kommende sæson købe et Mont4Card, som er et sæsonliftkort, der giver adgang til Verbier og de fire sammenhængende dale omkring. Ikke nok med, at der er massere af piste kilometer at hente, så kan unge under 25 år få et Mont4Card 75 % billigere, end hvad en voksen skal give, og prisen ligger helt nede på 400 CHF, eller hvad der svarer til ca. 2630 danske kroner. Til sammenligning koster et almindelig voksenkort 1649 CHF (10786 kr.). Dette giver altså en væsentlig besparelse til unge med lyst til en sæson på ski i de schweiziske alper!

Hvis man ikke allerede er overbevist af Mont4Card, skal det nævnes, at kortet udover at give adgang til ”de fire dale” ligeledes gælder til de følgende destinationer i begrænset antal dage. Så der er rig mulighed for at tage ud og udforske andre skiområder. 

Med Mont4Card får man:

  • 6 dages i Chamonix i Frankrig
  • 6 dage i Val d’Aosta i Italien
  • 5 dage i Portes du Soleil i både Frankrig og Schweiz
  • 5 dage i områder tilhørende Vail Group i USA (blandt andet Breckenridge og Keystone)
  • 5 dage i Grandvalira i Andorra
  • 5 dage i Silvretta 
  • 3 dage i Sierra Nevada i Spanien

Derudover får man ligeledes 50 % rabat på 1-5 dages liftkort i Arosa/Lenzergeide i Schweiz, samt andre lokale fordele i området ”de fire dale”.  

Foto: Mont4Card.ch

Mont4Cards yderligere fordele med rig mulighed for at opleve en række forskellige områder

Det er dog værd at bemærke, at hvis man vil benytte sig af Verbiers vilde tilbud for den kommende sæson, så skal sæsonkortet købes mellem 1. september og 30. november – men så gælder det også både den kommende vinter- og sommersæson.


Til sammenligning har vi herunder listet prisen på sæsonlift kort i områder, som har omtrent samme højdemeter:

  • Espace Killy, Frankrig: 300 km pist / 3.456 højdemeter. Sæsonkortpris: 1300 euro.
  • St. Anton, Østrig: 347 km pist / 2.811 højdemeter. Sæsonkortpris: 820 euro.
  • Engelberg, Schweiz: 82 km pist / 3.020 højdemeter. Sæsonkortpris: 870 CHF.

Læs mere om:

Udgivet af: Sofie Ærthøj

Rejsebureauer til Veysonnaz
Fakta om Veysonnaz
Skiområdet: 821-3330 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

400 pister i alt
205 km blå
170 km rød
25 km sort

Lifter: 100 stk. / 70.000 pers/time

Slæbelifter: 47
Tog/baner: 7
Stolelifter: 34
Kabinelifter: 12

Mere om skiferie i Veysonnaz

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen