Pistekort fra Bad Gastein

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Området Bad Gastein byder på en masse uforglemmelige skiture. Om det så er sammen med familie, venner eller for grupper af unge har Bad Gastein en masse at byde på.

Når man køber liftkort til Bad Gastein,åbner det op for hele Ski amadé området med 760 km pisteløb. Her er der er flere busser, som forbinder områderne rigtig godt. En morgentur op til Sport Gastein er klart at anbefale. Ofte er her lidt færre gæster og en masser lækkert skiløb, da området er lidt højere.

Når man så har stået hele morgenen og har fået en masser fede ture deroppe, kan det anbefales at tage imod Bad Gastein igen. Så tager man gondolen op på toppen af Stubnerkogel, hvor der findes en fin resturant til at nyde middagsmaden. Når denne så er nydt, kan det anbefales at tage en tur ned imod SkiCenter Angretal, hvor der her er en masse muligheder for videre skiløb, både i Bad Gastein området, men også helt over til Bad Hofgastein. Man kan snildt bruge en hel dag med at køre på begge sider.

Når man tager til Bad Gastein/Ski Amadé området, så kan man dele området relativt nemt op efter niveau. Sport Gastein og Granzkogel er for de lidt mere øvede løbere. Dem som gerne vil have mulighed for en lille tur i offpisten, eller nogle lidt mere udfordrende pister. Bad Gastein og Bad Hofgastein områderne er lidt mere familie venlige pister, men byder dog stadig på en flot og ofte vel shapet park, med rail/boxes (ting man glider på) og kickers (flyvehop), til alle niveauer.

Hvis man gerne vil have en heldags tur med familien eller vennerne, så er Dorfgastein et besøg værd. Her er en masse pistekilometer, hyggeligt samvær på diverse resturanter rundt i området og skiløb for alle niveauer. Dette område er et klart udflugtsmål og det vil være synd ikke at bruge en hel dag i Dorfgastein. Det tager lidt tid med liftene at komme op, men når først man er deroppe, virker systemet ubeklageligt og får dig hurtigt rundt, som kun østrigerne kan gøre det.

Området byder på noget for alle niveauer, men dog skal man være lidt opmærksom på den lidt lavere beliggenhed i Dorfgastein og Bad Hofgastein. Så hvis det ser ud til at blive en varm dag, så kan en hel dag oppe i Sport Gastein nemt anbefales. Der er alligevel underholdning nok til en hel dag, når sneen er så meget bedre en helt nede i dalen.

Hvis det skulle ske man ender i en af områderne, som ikke er Bad Gastein, kan man nemt tage busserne, som blive ved med at køre noget tid efter liftstop. Husk dog lige at kontrollere dette når i stiger af bussen, da det kan ændre sig.

Skiområdet hænger sammen med byerne: Bad Hofgastein og Grossarl

Læs mere om skiferie i Bad Gastein her

Skiferie forslag i Bad Gastein

Hotel Lindenhof Hotel Lindenhof Bus fra 6.678,-/pers.
Hotel Elisabethpark Hotel Elisabethpark Fly fra 7.738,-/pers.
Hotel Alpenblick Hotel Alpenblick Bil fra 2.318,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Bad Gastein

Her kan du se brugernes karakterer for Bad Gastein.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
3,87
Afterski:
3,74
Byen:
3,91
Børnevenlighed:
3,00
Begyndervenlighed:
3,25
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
3,73
Samlet score er 3,60 / 5 ud fra 140 anmeldelser.

Skuffende | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Rasmus

Jeg var i Bad Gastain i uge 5, 2020. Det var virkeligt en skuffende oplevelse. Vi havde en helt ny snowboarder med, og det viste sig at være en forfærdelig idé. De fleste af blå pister viste sig i vi...
rkeligheden bare at være meget flade smalle transportstykker, hvilket virkeligt ikke er ideelt for en ny snowboarder. Resten af terrænet var heller ikke vildt interessant, men det kan være fordi vi havde vejret imod os. Det eneste der talt op ved destinationen var de guides der var der.
Læs mere

Temmelig stejlt område | Skrevet den 19/04 2020

Oprettet af Peter Stefansen

Mange røde pister er nærmere sorte, men uden disse røde hænger området ikke sammen.
Se alle Opret kommentar