Pistekort fra Bad Gastein


Søg skirejser til Bad Gastein

Find mere om Bad Gastein: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder - Pension


Området Bad Gastein byder på en masse uforglemmelige skiture. Om det så er sammen med familie, venner eller for grupper af unge har Bad Gastein en masse at byde på.

Når man køber liftkort til Bad Gastein,åbner det op for hele Ski amadé området med 760 km pisteløb. Her er der er flere busser, som forbinder områderne rigtig godt. En morgentur op til Sport Gastein er klart at anbefale. Ofte er her lidt færre gæster og en masser lækkert skiløb, da området er lidt højere.

Når man så har stået hele morgenen og har fået en masser fede ture deroppe, kan det anbefales at tage imod Bad Gastein igen. Så tager man gondolen op på toppen af Stubnerkogel, hvor der findes en fin resturant til at nyde middagsmaden. Når denne så er nydt, kan det anbefales at tage en tur ned imod SkiCenter Angretal, hvor der her er en masse muligheder for videre skiløb, både i Bad Gastein området, men også helt over til Bad Hofgastein. Man kan snildt bruge en hel dag med at køre på begge sider.

Når man tager til Bad Gastein/Ski Amadé området, så kan man dele området relativt nemt op efter niveau. Sport Gastein og Graukogel er for de lidt mere øvede løbere. Dem som gerne vil have mulighed for en lille tur i offpisten, eller nogle lidt mere udfordrende pister. Bad Gastein og Bad Hofgastein områderne er lidt mere familie venlige pister, men byder dog stadig på en flot og ofte vel shapet park, med rail/boxes (ting man glider på) og kickers (flyvehop), til alle niveauer.

Hvis man gerne vil have en heldags tur med familien eller vennerne, så er Dorfgastein et besøg værd. Her er en masse pistekilometer, hyggeligt samvær på diverse resturanter rundt i området og skiløb for alle niveauer. Dette område er et klart udflugtsmål og det vil være synd ikke at bruge en hel dag i Dorfgastein. Det tager lidt tid med liftene at komme op, men når først man er deroppe, virker systemet ubeklageligt og får dig hurtigt rundt, som kun østrigerne kan gøre det.

Området byder på noget for alle niveauer, men dog skal man være lidt opmærksom på den lidt lavere beliggenhed i Dorfgastein og Bad Hofgastein. Så hvis det ser ud til at blive en varm dag, så kan en hel dag oppe i Sport Gastein nemt anbefales. Der er alligevel underholdning nok til en hel dag, når sneen er så meget bedre en helt nede i dalen.

Hvis det skulle ske man ender i en af områderne, som ikke er Bad Gastein, kan man nemt tage busserne, som blive ved med at køre noget tid efter liftstop. Husk dog lige at kontrollere dette når i stiger af bussen, da det kan ændre sig.


Hotel Villa Excelsior

Kom til Villa Excelsior og oplev et fantastisk sted i dejlige rolige omgivelser med wellness muligheder.

Hotel Sonngastein 2-4 personer

Flot og meget service minded hotel - perfekt til familier med børn - beliggende ca. 2,5 km fra centrum af Bad Gastein, og 6 km fra Bad Hofgastein i et roligt og solrigt område. Her bydes på restaurant, bar, fitnessrum samt wellnessområde med indendørs pool, opvarmet udendørs pool, sauna og dampbad.  Desuden en meget populær 1.700m2 stor legehal - fra restauranten er der vinduer til legehallen, så børnene kan lege mens forældrene nyder resten af middagen. I legehallen er Læs mere

Hotel Das Schider

Med en unik beliggenhed i Bad Gastein finder du det smukke Hotel Das Schider. Her finder du rummelige, hyggelige værelser, en hyggelig restaurant, hvor der hver morgen venter dig en meget rig morgenmad, og en stilfuld bar. Der er også en udendørs sauna med panoramaudsigt over dalen. Det berømte centrum af Bad Gastein ligger ca. 500 meter væk. Som gæst på Hotel Schider kan du gratis bruge det moderniseret fælleskøkken, hvor du kan tilberede noget lækkert om eftermiddagen eller aftenen Læs mere


Brugernes anmeldelser af Bad Gastein

Skiterræn
4,00
Liftsystem
3,87
Afterski
3,74
Byen
3,91
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
3,25
Prisniveau
3,33
Offpiste
3,73
Bad Gastein har en samlet score på 3,60 stjerner ud af 5. Baseret på 140 anmeldelser.

Kort over Bad Gastein

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen