« Til oversigten

Nyt erfarent rejsebureau tror på fremtiden

Det nye skirejsebureau Skilink består bl.a. af de 2 oprindelige stiftere af Nortlander Skitours. Nu er de igen klar til at gøre det, som de gør allerbedst – nemlig at arrangere skiferier.

Et nyt dansk skirejsebureau ser nu dagens lys. Navnet er Skilink og pt. har de heldigvis travlt på kontoret, hvorfra de tilbyder massevis af skirejser til Frankrig, Østrig og Italien. Selvom firmaet er nystartet har de en masse historie og erfaring bag sig, som gør at de er klar til at sende glade gæster afsted til Alperne, når sneen falder igen.

--> Besøg Skilink.dk herOver 100 års erfaring

Med et team bestående af de 2 oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden, samt flere tidligere medarbejdere, så er der nu skabt et hold med over 100 års samlet erfaring inden for skibranchen. Den enorme erfaring gør, at de kender alt til hvordan man skal drive et skirejsebureau med fokus på, at gæsterne får præcis den oplevelse der passer deres behov. Samtidigt har de taget massevis erfaring med sig fra tidligere, som de nu kan bruge i Skilink.

"Da vi startede Nortlander var det med udgangspunkt i at tilbyde et bredt udvalg af indkvarteringssteder, både lejligheder, chalet’er og hoteller til de store højtbeliggende destinationer. Efterhånden som driften af egne skihoteller fyldte mere og mere, skar vi desværre også ned på alle de skønne steder, som drives af lokale familier og partnere. Det vil vi gerne tilbage til, og i højere grad have hoteller og lejligheder, der opfylder den enkeltes behov. Egne skihoteller, som minder om dem charterrejsebureauerne tilbyder, med buffet eller ens menuer mener vi ikke længere er tidssvarende. Tidligere var fondueaftener, picnics og pistevisning noget alle deltog i, det er det heller ikke længere. Så vi satser på intelligent og relevant service, hvor den enkelte føler sig både tryg og særligt velkommen." Siger Mikhael Melander fra Skilink.

Timingen var rigtig

Mads Nortvig og Michael Melander startede i 90’erne Nortlander, som sidenhen skulle blive Skandinaviens største skirejsebureau. Efter massevis af positive tilkendegivelser fra venner, tidligere gæster og skønne samarbejdspartnere, så var det naturligt for dem, IGEN at gøre det de er bedst til – nemlig at sende danske skiløbere ned til sneen. Derfor har de startet Skilink.


"Vi mente at timingen var rigtig. Mange danskere har ikke været på skiferie i 2 år, så det er vores håb at skiløbere generelt vil kigge bredt igen, når de planlægger deres skiferie og ikke bare bestiller deres skirejse hos den udbyder de plejer. Ud over det, så havde vi en enorm opsparet lyst til at komme i gang igen efter næsten 4 år væk fra branchen." 


Med over 100 års erfaring, ved rejsebureauet 100 % hvordan man tilbyder en god og sikker skiferie

Nøje udvalgte destinationer og indkvarteringer

De mange år i skibranchen betyder også at medarbejderne hos Skilink kender enhver afkrog af Alperne - samt de mange lokale, som de tidligere har samarbejdet godt med.

Skilink har på deres nye hjemmeside samlet alle deres favoritter når det kommer til skiområder, hoteller, lejligheder og chalet’er. Det betyder, at du er 100 % sikker på at ankomme til et sted som firmaet ved alt om. Det store kendskab gør også, at de lettere kan vejlede kunderne om, hvor de skal tage hen på skiferie samt hvorfor det passer til dem.


Skilink har nøje udvalgt deres favorit destinationer og hoteller/lejligheder i Frankrig, Italien og Østrig


Gæsten i fokus

Skilink stiler efter at blive det oplagte valg for skiglade danskere, som ønsker en tur til Alperne. Det vil de opnå ved hele tiden at kunne tilbyde de mest relevante destinationer til nogle af markedets laveste priser, samt sørge for at gæsten får en fantastisk skiferie i trygge rammer. Der er derfor, flere grunde til hvorfor danske skiløbere skal rejse med Skilink.

"Det skal de kun, hvis vi er relevante for dem! Vi er rimeligt sikre på, at vi har adgang til det største udbud af rejseydelser til Europas bedste skiområder til markedets bedste priser. Rådgivningen og vores erfaring betaler man ikke ekstra for. Vi lever af at forhandle de bedste priser hjem til vores kunder. Oveni får man trygheden ved at være omfattet af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Det er der rigtigt mange, som har haft glæde af ikke mindst det sidste års tid. " Siger Mikhael Melander fra Skilink.

Skilink tilbyder skiferier til:


Frankrig:

- Alpe d’Huez

- Tignes

- Val d’isère

- Val Thorens

- Les Arcs

- La Rosière


Østrig:

- Lofer

- Ischgl

- Bad Gastein

- Saalbach-Hinterglemm

- Schladming

- St. Anton

- Sölden

- Wagrain

- Zell am See


Italien: 

- Canazei 

- Cervinia

- Livigno

- Sauze d Oulx

- Sestriere

- Champoluc


Næste »« Forrige

Se alle nyheder