« Til oversigten

Her kan du ikke længere bruge kontanter på skiferien

Flere svenske og norske destinationer dropper muligheden for kontant betaling ved kasserne – læs her hvor du fra vinteren 18/19 kan nøjes med kreditkortet.

Vi har længe været på vej derhen og hvor mange af os max. veksler en gang eller slet ikke, inden turen går mod de sneklædte bjerge. Skal man endelige bruge nogle kontanter, kan man altid hæve i en af bankerne på destinationen mod et mindre gebyr. Men det hører til sjældenhederne, at behovet for kolde kontanter rent faktisk er der. Men i flere svenske og norske destinationer er de nu gået så langt, at du slet ikke har muligheden for at betale med kontanter længere. Du kan godt pakke de norske og svenske mønter væk 


Svenske og norske destinationer bliver kontanktløse

I Sverige drejer det sig om: Hundfjället, Högfjället, Tandådalen, Lindvallen, Vemdalen og Åre.
I Norge drejer det sig om: Trysil og Hemsedal.

I stedet for kontanter kan man i områderne bruger de fleste kreditkort (og nationale bankkort) – ligesom man også tidligere har kunnet.


De fleste steder i Norden tager kort alle steder, så hvis du sørger for at have det med dig, er du dækket godt ind

Miljøvenligt og sikkert

Der er flere grunde til, at destinationerne har fravalgt kontant betaling. Først og fremmest fokuserer de på, at de forventer at mindske køtiderne i området. Derudover så hæfter de sig ved, at den kontantløse betaling er mere miljøvenlig og dermed mere bæredygtig og sidst men ikke mindst øger det også medarbejdernes sikkerhed.

Da langt de fleste gæster allerede nu bruger kreditkortet mere end kontanterne, når de besøger destinationerne, forventer de da også, at overgangen vil komme til at gå uden nævneværdige udfordringer.

Skiferie forslag i Hemsedal

SKARSNUTEN PANORAMA 57... SKARSNUTEN PANORAMA 57... Bil fra 671,-/pers.
FAGERÅSEN, Færge + B... FAGERÅSEN, Færge + B... Bil fra 856,-/pers.
BRANDVOLL STABBUR, SEN... BRANDVOLL STABBUR, SEN... Bil fra 704,-/pers.
HULBAK HALLINGSTUE, F... HULBAK HALLINGSTUE, F... Bil fra 773,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder