Pistekort fra Kläppen

Rejsebureauer til Kläppen: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Søg skirejser til Kläppen

Find mere om Kläppen: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder

Kläppen i Sverige er den perfekte skidestination for hele familien. Kläppen er nemlig meget børne- og nybegyndervenligt, så hele familien kan rejse afsted sammen. Der er sne på bjergtoppene i horisonten, sneen daler sagte og pejsen er tændt i den lille hytte. Der er fuld skrue på hyggen i det svenske fjeldlandskab.

På ski højt oppe i fjeldene

Kläppen ligger højt oppe i fjeldene, så du har skøn udsigt til det store land. Er du snowboarder, er der også rig mulighed for at give los på stedets store snowpark. Der er også gode carving-pister at begive sig ud på. Der er også en funpark, hvor folk i alle aldre kan boltre sig i sneen og udforske nye tricks.

Hvis du vil have større alpine udfordringer, kan du prøve piste 33 (Trollfallet) og 34 (Grottbranten), som du finder i den østlige del af skiområdet. De to pister er henholdsvis 429 og 478 meter lange.

Hvis du vil have en længere tur med hele familien, kan I prøve Familjebacken, som er en rigtig bred boulevard med en længde på 703 meter. Den ligger helt centralt i skiområdet.

Om aftenen er der lys på pisterne, så I kan fortsætte sneeventyret, så længe benene orker. Sjungarbacken er særligt en smuk piste at suse ud på, her får du fart under skiene og smuk udsigt. Lämmeltåget er den længste piste på stedet, der bevæger sig gennem skoven og ned over fjeldet.

Bo på pisten

Kläppen har en masse fine hytter til rådighed for de besøgende. Her kan du slappe af efter en lang dag på ski. Hytterne ligger på pisten, så du kan gå direkte ud på ski på pisten - nemmere bliver det ikke. Generelt er det hele godt placeret, nær alt, så du nemt og hurtigt kan komme rundt omkring. Stedet ligger også tæt på Oslo, og derfor er der mange, der tager turen her forbi. Der er mange gode restauranter på området. Særligt Kläppen Toppstuga er et besøg værd, med udsigt til det smukke vinterlandskab.


Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Sjungarbacken

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.


Brugernes anmeldelser af Kläppen

Skiterræn
4,16
Liftsystem
3,90
Afterski
2,97
Byen
2,91
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,20
Offpiste
3,80
Kläppen har en samlet score på 3,99 stjerner ud af 5. Baseret på 92 anmeldelser.

Kort over Kläppen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen