« Til oversigten

Zillertal er blevet endnu bedre

Med flere end 180 moderne lifte og 530 km pister er Zillertal et paradis for vinterelskere. Til denne vinter byder de på flere store nyheder – denne fantastiske dal skal du bare besøge.

Zillertal byder på skiløb i verdensklasse. Med mere end 530 pistekilometer byder området desuden på et væld af muligheder, selv om der er lidt transporttid mellem de enkelte områder. Området er kendt for at være under konstant udvikling og det har været svært at vælge enkelte nyheder ud. Men vi har valgt at fokusere på nogle af de største nyheder – nemlig de nye lifte, der fra denne vinter skal hjælpe skiløbere hurtigere, mere komfortabelt og i nogle tilfælde endda længere op ad bjerget.


Se hvad Zillertal kan tilbyde


Foto: © Zillertal Tourismus GmbH, Andre Schönherr

Der er masser af muligheder for offpiste i Zillertal

Kaltenbach/Hochzillertal

Det klart største enkeltstående projekt i KaltenbachH/ochzillertal er denne vinter udskiftningen af 4-stolsliften Krössbichlbahn, der siden 1989 har været en af områdets mest benyttede lifte. Den nye lift er en 10-personers gondollift, der bringer skiløberne næsten en halv kilometer længere op ad bjerget end den gamle lift!

Selv om den nye lift er knap en halv kilometer længere, tager turen kun et halvt minut mere end tidligere – turen op klares på små 7 minutter. Den nye gondol har en kapacitet på mere end 2.600 skiløbere i timen, så der er ingen grund til at frygte liftkø ved Wimbacherexpress.

Find din næste rejse til Kaltenbach/Hochzillertal her


Zillertal Arena

Zillertal Arena er det største af områderne i Zillertal med 143 pistekilometer og 52 lifte. Området strækker sig fra Zell am Ziller til Krimml-Hochkrimml via Gerlos og Wald-Königsleiten. Årets nyhed i området er udskiftningen af Larmach-liften i Königsleiten.

Hvor den tidligere 4-stolslift (fra 1994) var knap 11 minutter om at komme fra bund til top, klares turen nu på knap 5 minutter. Kapaciteten er desuden øget med 500 skiløbere i timen! Den nye 6-personers lift er naturligvis udstyret med vind- og vejrbeskyttende skærm og varme i sæderne. 


Se åbningen af den nye lift her


Foto: Zillertal Arena © Zillertal Arena, Johannes Sautner

Zillertal Arena byder på Østrigs længste nedløb – 1.930 højdemeter!

Mayrhofen

I Mayrhofen er vinterens store nyhed en ny 10-personers gondollift – Möslbahn – der binder Mösl og Horbergbahn/Penken sammen. 7 minutter tager turen til toppen i 1.934 meters højde. Som ekstra bonus har den nye lift gjort det muligt at udbygge området med knap 2 kilometer ny piste! 

Ekstra info: I Mayrhofen har de til denne vinter sat kameraer op på en af pisterne, så du kan blive filmet, mens du kører ned. Efterfølgende har du så mulighed for at hente filmen ned fra internettet. Så finder du ud af, om stilen virkelig er så god.

Vidste du, at Mayrhofen har en af Østrigs stejleste pister? - Se Østrigs stejleste pister her.

Læs meget mere om den nye gondol her

Læs mere om Mayrhofen her

Den nye topstation for Möslbahngondolen der går fra Mösl til Penken bjerget


Hør Kim og Thomas fortælle om Mayrhofen her:


Skiferie forslag i Zillertal

Hotel-Gasthof Zillerta... Hotel-Gasthof Zillerta... Bil fra 3.129,-/pers.
Hotel Hauserwirt Hotel Hauserwirt Bil fra 3.596,-/pers.
Gasthof Knapp Gasthof Knapp Bil fra 2.134,-/pers.
Hotel Höhlenstein Hotel Höhlenstein Bil fra 2.050,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder