Skiwelt udvider (Wilder Kaiser Brixental)

Skiwelt udvider (Wilder Kaiser Brixental)

Kvaliteten i højsædet i SkiWelt: Nye og forbedrede snekanoner - Salvenmoos Söll 10 personers "oplevelses-gondol" - Ski In & Ski Out parkeringsplads og skidepot Scheffau

Der er investeret 27 millioner i endnu mere komfortable og perfekte pister i SkiWelt! Bedre og bedre, mere attraktive og mere moderne!

Ikke et år går uden forbedringer i SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Mere end 27 millioner euro investeres også i år  og med opførelsen af den nye Salvenmoos 10-personers "oplevelses-gondol” i Hochsöll, er en anden ny lift også på dagsordenen.

Her den nye gondol markeret op.

Alle SkiWelt forbindelser er med konsekvent snegaranti

Fra denne kommende vinter sæson, vil intet mindre end 229 af de 284 kilometer pister være dækket af snekanoner og kan gøres vinterklar inden for tre dage. 

SkiWelt kan blive vinterklar på kun 3 dage! 

Næsten 100 nye snekanoner, nyt præpareringsudstyr, mange teknologiske forbedringer og levering af sneproduktion. Ialt er der nu mere end 1.700 snekanoner over hele SkiWelt, og 10 millioner euro er alene blevet investeret i en udvidelse af Kreuzjöchlsee reservoiret ved SkiWelt Westendorf. SkiWelt har altså sat standarden højt, når det kommer til komfort på pisterne og der fortsættes med at udvide sin førende position yderligere. Eksemplarisk: SkiWelt benytter sig 100% af vedvarende energi fra et tyrolsk vandkraftværk i driften af alle systemer. Med henblik på energi: elektriske ladestationer på parkeringspladserne vil blive yderligere udbygget, de står til gratis rådighed i løbet af en dag på pisterne.

140 nye gratis parkeringspladser og et nyt skidepot ved Scheffau dalstation

Et stort projekt er på dagsordenen i SkiWelt Scheffau, parkeringsdækket bliver forbedret og udstyret med en elevator, hvilket gør at alle tre parkeringspladsniveauer bliver forbundet og let tilgængelige. 140 nye parkeringspladser til komfortabel skiglæde og parkering lige ved den nederste liftstation er på vej, hvilket betyder skiløb helt ned til parkeringspladsen (ski-in og ski-out). Et helt ny skidepot er også noget at se frem til med 300 opvarmede og ventilerende skabe, der hver har plads til op til tre par ski - en service flere og flere vintersportsentusiaster viser stor interesse for. Depoterne kan reserveres ved billetkontoret - for en dag, en uge eller hele sæsonen.

Fra den 10. januar: reelle besparelser med SkiWelt dagsbilletter

På mændenes dag, hver tirsdag, betaler alle mænd kun ungdomssatsen for enkelt- eller halvdags billetter. Det samme gælder for damer på damernes dag, som er hver onsdag. Dagsbilletter kan købes til bare 35,50 € plus depositum, i stedet for forhenværende 47,00 €!

Mon det kan mærkes på toppen, at der bliver mændenes dag og damernes dag?

Skiwelt er en del af verdens største liftkortalliance

Det bedste er gemt til sidst - over 2.750 kilometer pister på kun én billet! Med over 10% af pisternes variation er SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental en del af verdens største liftkortalliance. Liftkortet der tilbydes af det populære Kitzbühel Alperne AllStarCard, er tredoblet på én gang og omfatter nu 25 skiområder i 6 landsdele. Derfor til en uovertruffen pris på 680,00 € (forhåndsmæssig sæsonkortskøb), får du ikke mindre end 2750 kilometer pister og over 900 gondoler, som kan benyttes med kun det ene liftkort. AllStarCard liftkortet kan købes som dagsbilletter (1-14 dage), som et 10-dages liftkort til tilfældig anvendelse og selvfølgelig, som et sæsonliftkort – det anbefalede til hyppige skiløbere.

90 lifter fører dig ud til alle ender af de 284 km pister!

Med 90 gondoler og lifter, 284 kilometer pister for alle niveauer, hvoraf næsten alle er med state-of-the-art snekanoner og 77 hyggelige alpine hytter er SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental et af de største og mest moderne skisportssteder i verden.

Udgivet af: Johan Toft-Nielsen

Rejsebureauer til SkiWelt Wilder Kaiser
Fakta om SkiWelt Wilder Kaiser
Skiområdet: 620-1957 m.o.h.
Byen: 780 m.o.h.

284 pister i alt
122 km blå
129 km rød
33 km sort

Lifter: 90 stk. / 146.656 pers/time

Slæbelifter: 19
Stolelifter: 35
Kabinelifter: 16

Mere om skiferie i SkiWelt Wilder Kaiser

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen