« Til oversigten

Vejledning og hjælp i Skisport.dks ski og støvle-Showroom

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige ski og skistøvler. Book en tid hos os, så vil en af vores mange ski/støvle-eksperter sørge for at du/i kommer afsted med det rigtige udstyr.

Vi sælger rigtig mange ski og skistøvler til både herre, dame og børn. Og de fleste af vores kunder taler vi med over telefonen, omkring råd og vejledning ved køb af ski eller skistøvler. Vi har dog haft mange kunder, som gerne vil prøve skistøvler eller se skiene inden de bestiller dem og det er der nu mulighed for. Du skal dog booke en af vores eksperter på mail eller og kan ikke komme uanmeldt. Ikke en butik men et showroom

Skisport.dk ligger i Sabro på Damvej 114, kun 15 minutters kørsel fra Aarhus. Her har vi også vores enorme lager med over 100.000 varer. Vi er ikke en fysisk butik, hvor man kan browse i det store udvalg, til gengæld har vi et enormt Showroom med alle vores ski og støvler, hvor du kan få privat vejledning. Alt du skal gøre, er bare at aftale en tid med os. 


Kæmpe udvalg af ski fra alle de populære brands


Hvad:

Privat vejledning, rådgivning og test af ski og skistøvler for dig, din familie, eller en gruppe.


Hvor:

Skisport.dks Showroom - Damvej 114, 8471 Sabro - Se placering i Google Maps her.  

Hvornår:

Præcis når du ønsker det. Du har mulighed for at få hjælp mandag til torsdag: 8-16.00 og fredag fra 8-15.30.

OBS: Du SKAL booke en skiekspert. Du kan ikke komme uanmeldt. Din booking SKAL bekræftes af enten Claus eller Danni på mail eller telefon inden du kan komme. Ellers har vi ikke nogle som står klar til at hjælpe dig. 


Hvordan:

Du booker en af vores skieksperter, ved at sende os en mail på shop@skisport.dk, eller ringe på tlf. 87 300 634 hvor du bare skal informere os om:

  • Hvornår du/i ønsker at kigge forbi (man-tors fra 8-16 eller fredag fra 8-15.30)
  • Antal personer som skal bruge hjælp

Skriv også meget gerne, hvad I er på jagt efter, samt hvad du/I har af:

  • Niveau
  • Antal uger på ski
  • Vægt
  • Højde
  • Fodstørrelse (Gerne i centimeter)(smal, normal bred fod)
  • Ca. budget


Jo mere info vi får, des lettere bliver det for os, at finde de ting frem, som vi mener vil passe til dit ønske og behov. Vi sender dig ALTID en opfølgningsmail eller telefonopkald, efter at du har skrevet til os. Så vi kan have alt klar, som i kunne finde interessant. Så bliver det hurtigere og mere smidigt for jer, at prøve eksempelvis flere par skistøvler. 

Se det store udvalg her i: 

Se også

- Ski og skistøvler til børn her


Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig på mail shop@skisport.dk eller tlf. 87 300 634- vi er klar til at hjælpe dig. 


Vi har et enormt udvalg af skistøvler til herre, dame og børn til alle niveauer og behov. Vi formstøber hverken inderstøvler eller såler. Men arbejder efter at finde den model som passer bedst til din fod. Der er ski til piste, allmountain, race, offpiste, etc til herre, dame og børnVi hjælper med at finde den helt rigtige skistøvle til dig, i rolige omgivelser med dig/jer i fokusVi tilpasser dine ski, så de passer til dine nye eller gamle skistøvler, så du ikke behøver at gøre noget selv


Book en tid på info@skisport.dk eller tlf. 87 300 634.