Nyhed: Gratis SkiPass for børn på Isaberg Mountain Resort

Nyhed: Gratis SkiPass for børn på Isaberg Mountain Resort

Småland tilbyder den ultimative skiferieoplevelse for både begyndere og eksperter.

Isaberg Mountain Resort i det vestlige Småland har for nyligt investeret i et nyt sportscenter. Det følges nu op af endnu en investering i fremtiden - nemlig gratis SkiPass til børn. Skipasset er gratis for børn mellem 0-6 år.

"Som Sydsveriges største skidestination er det vigtigt at give så mange som muligt muligheden for at stå på ski”

Sådan siger Louise Söderlund, Isabergs administrerende direktør.

Isaberg har 8 lifter og 11 pister. Her produceres omkring 250.000 kubikmeter sne til anlægget, som hvert år besøges af omkring 90.000 gæster.

Området har endnu ikke fastlagt en åbningsdato, men der går formenligt ikke lang tid. 

Vinteren byder på masser af aktiviteter 

Når både børn og voksne har fået stillet trangen til skiløb, er der masser af andre aktiviteter i det sydsvenske. 

Tænd et lys på Hallongården

Når vintermørket sniger sig ind på os, er det tid til levende lys. Tag en tur til Skåne og besøg Hallongården og lav dine egne lys. Der er kursustider i både dag- og aftentimerne på hverdage og i dagtimerne i weekender. Et besøg på Hallongården er en skøn aktivitet for hele familien. 

Kom i julehumør i Blekinge

Blekinge byder på masser af skønne oplevelser i spændende miljøer helt frem til juleaften. Udforsk de charmerende julemarkeder, der strækker sig gennem idylliske gader og torve, hvor du kan finde unikt håndværk, lækre julelækkerier og den perfekte julegave til din kære.

Du kan også dykke ned i den svenske juletradition ved at deltage i det traditionelle julebord, hvor lokale specialiteter og retter skaber en kulinarisk oplevelse, der varmer i vinterkulden.

I Blekinge kan du også nyde stemningsfulde julekoncerter, der spreder glæde og juleånd, og være sikker på at finde den rette julestemning.

Herregårde, julebord og vildmarksspa

På Asa Herregård og Korrö findes vinteridyllen og roen til vinterferien. De er begge placeret direkte ned til vandet, og byder på forkælelse, afslapning og lys i de mørke vintermåneder. På begge herregårde kan du booke det traditionelle svenske julebord sammen med spaoplevelsen.

Korrös populære vildmarksspa tilbyder sauna og en hyggelig lounge med pejs. Det suppleres af både varme og kolde spabade og naturligvis en forfriskende dukkert i søen. Asa Herregård ligger dybt inde i skoven ud til Asa-søen. Ved søbredden er der en brændefyret sauna og varme boblebade.

- Se alle rejser til Isaberg

- Læs mere om Isaberg

Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Rejsebureauer til Isaberg
Fakta om Isaberg
Skiområdet: 160-308 m.o.h.
11 pister i alt
4 stk.
1 stk.
5 stk.
1 stk.

Lifter: 7 stk. / 10.650 pers/time

Slæbelifter: 4
Stolelifter: 2

Mere om skiferie i Isaberg

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen