Pistekort fra Idre Himmelfjäll

Rejsebureauer til Idre Himmelfjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Søg skirejser til Idre Himmelfjäll

Find mere om Idre Himmelfjäll: - Snemeldinger - Hytter


Jupitervägen - 2-4 personer

Jupitervägen er hyttelejligheder beliggende i området Jupiter tæt ved Sagaliften og pist 3. Desuden tæt ved restaurant, skileje, skiskole og handlemuligheder.  Type: Hyttelejlighed  Personer: 2-4  Størrelse: 20m2 Til lift/pist: 50 m.  Indretning:  Stue: TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 sovealkove med 2 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, kogetop og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Gratis wifi i de fleste. Tørreskab, vaskemaskine og tørretumbler i entré (ikke i nr. 221B) deles med nabolejl. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer Læs mere

Jupitervägen

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Merkurius

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.


Kort over Idre Himmelfjäll

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen