Se snemeldinger og vejr fra Idre Himmelfjäll

Rejsebureauer til Idre Himmelfjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Her finder du aktuelle snemeldinger og skivejrudsigter fra Idre Himmelfjäll. Snestatistikken er baseret på snemeldingerne fra de seneste 12 sæsoner. Vi opdaterer dagligt skivejret så du er klar til årets skiferie. Find generel information om skiferie i Idre Himmelfjäll her.


Vejrudsigt for Idre Himmelfjäll

Denne vejrudsigt for Idre Himmelfjäll er gældende for højden m.

Sne i dalen: -
Sne på toppen: -
Frisk snefald: -
Sidst opdateret: -

Temperaturen falder én grad for hver 200m, man bevæger sig op. Nedbør vises som millimeter vand, og 1 mm vand giver ca. 1 cm sne.


Udvalgte skirejser fra Idre Himmelfjäll

Cygnusvägen 8-12 personer

Cygnusvägen er hytter centralt beliggende i området Merkurius tæt ved Sagaliften og pist 3. Desuden tæt ved skileje, skiskole og handlemuligheder.  Type: Hytte  Personer: 8-12  Størrelse: 96-138m2 Til lift/pist: 100 m.  Indretning:  Stue: TV (pejs i nr. 11)  Soverum i nr. 11 for 8 pers.: 2 rum hver med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer  Soverum i nr. 18 for 8-9 pers.: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 4 køjer. 1 rum med bred seng og overkøje Soverum Læs mere

Jupitervägen

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.


Søg skirejser til Idre Himmelfjäll

Find mere om Idre Himmelfjäll: - Pistekort - Hytter - Lejligheder


Kort over Idre Himmelfjäll

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen