Snemeldinger og vejr fra Idre Himmelfjäll

Rejsebureauer til Idre Himmelfjäll: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Her finder du aktuelle snemeldinger og skivejrudsigter fra Idre Himmelfjäll. Snestatistikken er baseret på snemeldingerne fra de seneste 12 sæsoner. Vi opdaterer dagligt skivejret så du er klar til årets skiferie. Find generel information om skiferie i Idre Himmelfjäll her.


Vejrudsigt for Idre Himmelfjäll

Denne vejrudsigt for Idre Himmelfjäll er gældende for højden m.

Sne i dalen: -
Sne på toppen: -
Seneste snefald: -
Sidst opdateret: -

Temperaturen falder én grad for hver 200m, man bevæger sig op. Nedbør vises som millimeter vand, og 1 mm vand giver ca. 1 cm sne.


Udvalgte skirejser fra Idre Himmelfjäll

Jupitervägen - 2-4 personer

Jupitervägen er hyttelejligheder beliggende i området Jupiter tæt ved Sagaliften og pist 3. Desuden tæt ved restaurant, skileje, skiskole og handlemuligheder.  Type: Hyttelejlighed  Personer: 2-4  Størrelse: 20m2 Til lift/pist: 50 m.  Indretning:  Stue: TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 sovealkove med 2 køjer   Køkkenkrog: Køl/frys, kogetop og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Gratis wifi i de fleste. Tørreskab, vaskemaskine og tørretumbler i entré (ikke i nr. 221B) deles med nabolejl. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer Læs mere

Jupitervägen

Jupiter er hytter og lejligheder beliggende i mellem børnebakken og restauranten. Her bor i nemt og hyggeligt hvis I har børn med der skal på skiskole. Alle lejligheder er flotte, nye, lyse og lækre. Find den der passer til jeres behov.

Merkurius

Merkurius er det centrale område i Idre Himmelfjäl med ski-in/ski-out ud til børneområdet. Der er fantastiske boliger i gåafstand til skiudlejning, restaurant og langrendssporets start. Det ideelle udgangspunkt for den dejligste familiefamilie med ski og hygge.


Søg skirejser til Idre Himmelfjäll

Find mere om Idre Himmelfjäll: - Pistekort - Hytter


Kort over Idre Himmelfjäll

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen