Se pistekort fra Zell am See


Søg skirejser til Zell am See

Find mere om Zell am See: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder

I det skønne Zell am See i Østrig har du mulighed for tage på skiløb af enhver art. Du kan nemlig suse ned ad frostsikre gletsjepister, lade skiene glide på de hyggelige skovpister, tage på langrend, udforske offpiste og endda freestyle i den store og fantastiske Snowpark på Kitzsteinhorn-gletsjeren.

Rigtig mange danskere holder af skisportsstedet Zell am See, bl.a. på grund af det gode skiløb, den hyggelige og ikke mindst internationale atmosfære samt den naturskønne beliggenhed ved de storslåede bjergtoppe og den smukke sø Zell.

Over 400 kilometer pister og 3 skiområder

Tager du til østrigske Zell am See, får du ikke mindre end 408 kilometer pister og tre førsteklasse skiområder. Her vil du føle dig godt tilpas, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Der er rig mulighed for at forbedre sine færdigheder samt give sig selv udfordringer på offpistene. De tre skiområder Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe og Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn tilbyder de helt rette pister for alle ønsker og behov.

I det højalpine område på Kitzsteinhorn-gletsjeren kan du prøver kræfter med lange nedkørsler og freeride samt få fantastiske oplevelser i snowparkerne. Du bliver bragt direkte til den ikke mindre end 3 kilometer høje bjergdestination med den mest moderne skilift. Generelt har du et landskab med et kæmpe udvalg af bjergtoppe. Oplev udsigten over de flere tusind meter høje bjergtinder og Østrigs højeste bjerg Großglockner i Nationalpark Hohe Tauern fra udsigtsplatformene Nationalpark Gallery og Top of Salzburg.


Hotel Stadt Wien

Ved at bo på Hotel Stadt Wien kan I komme hurtigt op på pisterne og har mulighed for at slappe af i den dejlige wellness afdeling.

Lejligheder Seilergasse

Lejligheder Seilergasse har en perfekt beliggenhed i den charmerende østrigske skisportsby Zell am See. Lejlighederne ligger i byens hovedgade med både restauranter og afterskibarer lige ved hånden. Du har samtidig kun et par minutters gang til byens hyggelige hovedgade og til den fortryllende udsigt over Zeller See. Pisterne og liften findes også få minutters gang fra Seilergasse, og du har derfor rig mulighed for at få det fulde udbytte af det spændende skiområde. Seilergasse består af simple men pæne lejligheder Læs mere


Brugernes anmeldelser af Zell am See

Skiterræn
3,91
Liftsystem
3,89
Afterski
3,81
Byen
3,97
Børnevenlighed
4,33
Begyndervenlighed
4,67
Prisniveau
3,33
Offpiste
3,00
Zell am See har en samlet score på 3,86 stjerner ud af 5. Baseret på 106 anmeldelser.

Kort over Zell am See

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen