« Til oversigten

I æggestilling forbi fartmåleren i Ski Juwel Wildschönau Alpbachtal

Nu kan du få følelsen af at være "styrtløber" for en stund, i Skijuwel Wildschönau Alpbachtal, har de anlagt en piste der udelukkende er bygget til fart, og banen er inkl. fartmåler.

Det er fascinerende at se, når styrtløberne står i startboksen for at gøre sig klar. Først klikkes stavene sammen, og når der er talt ned, går det i æggestilling ned over det stejle startstykke. De hurtigste kommer langt over 100 kilometer i timen, inden målstregen passeres langt nede, og i svingene løbes med hastigheder, almindelige skiløbere kun kan drømme om.
 
Vil man vide, hvordan det føles at suse ned over pisten i styrtløbstempo, kan man få en forsmag på det i Ski Juwel Wildschönau Alpbachtal. Her har man anlagt en pist, der udelukkende er bygget til fart, og der er kun én vej - nedad. Når man rammer bunden, mens vinden piber i ørerne og øjnene står i vand, måles tophastigheden, og et digitalt display lyser op, så man kan tjekke, om man har sat ny rekord.

Familie på ski i Wildschönau overvejer mulighederne © Wildschönau Tourismus 

Ved Wiederbergerhorn finder man en helt nyanlagt fartstrækning, og alle er velkomne. Pisten er fuldstændig lige, så også mindre øvede skiløbere kan holde retningen og få målt hastigheden. Man kan også besøge Race’n Boarder Arena Wildschönau – et område, der anvendes som træningscenter for alpine World Cup-løbere. Arenaen henvender sig primært meget øvede skiløbere, og også her finder man en fartstrækning.

Skiferie forslag i Wildschönau

Lejlighed Starchenthof Lejlighed Starchenthof Bil fra 1.522,-/pers.
Hotel Schneeberger Hotel Schneeberger Bil fra 2.899,-/pers.
Landgasthof Dorferwirt Landgasthof Dorferwirt Bil fra 2.134,-/pers.
Hotel Sonnschein Hotel Sonnschein Bil fra 2.517,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder