Vinterly Skirejser - kendt rejsebureau skifter navn

Vinterly Skirejser - kendt rejsebureau skifter navn

Det nye navn bliver Vinterly skirejser. Det er "næsten" kun navnet der ændrer sig, da det faste og velkendte personale vil forblive det samme.

Som led i større positioneringsprocess, så løfter Team Benns Ski nu sløret for en ny profil, der skal sikre en meget mere værdibaseret fortælling omkring skirejsens unika. Firmaet glæder sig utrolig meget til at præstere det nye navn for skiglade danskere.

Salgschef hos Team Benns Ski Majbritt Jensen udtaler:

"Skibranchen har altid haft tradition for at kommunikere med udgangspunkt i de ting, der sker på pisterne i et meget action-packed og farvestrålende univers. Det vil vi gerne gøre op med og udvise mod til at skille os ud ved også at vise de uperfekte scener, for det er faktisk dem, vi husker bedst."


Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser

Vinterly skirejser

Det nye navn bliver ’Vinterly Skirejser’ og er bygget op af to grundsten. Vinter går selvfølgelig på rammerne om kerneproduktet, hvor associationer til kulden, skisporten, sneen og de udendørs aktiviteter er i fokus. Navnets særpræg skal findes i ordet ’ly’, som i langt højere grad handler om det at søge væk fra hverdagens stress og jag, at koble af og nyde hyggen, roen og nærværet med familie og venner. En stor del af skiferien er også de ting, der sker væk fra pisterne, når vi samles til afterski, drikker en glühwein, render rundt i skiundertøj, spiller spil og ungerne falder i søvn midt i aftensmaden. Og det er netop sidstnævnte, som er den utraditionelle del af skibranchens sædvanlige måde at kommunikere på.

Majbritt Jensen fortsætter:
"Essensen af skiferie er i vores optik tid til hinanden. Det er røde kinder, trætte ben og gode historier.
Det er stemningen, når vi smider ski, støvler og vanter efter en aktiv dag. Når vi rykker sammen og får varmen. Når
dagens oplevelser skal deles og fortælles videre. Og det er netop alle de følelser, vores nye navn og profil tager
udgangspunkt i."

Det er bare navnet som ændrer sig

Team Benns Ski startede i 2004 og blev i 2011 fusioneret ind i Skigroup sammen med Højmark Rejser, Clickski i Danmark og Lion Alpin i Sverige, Norge og Schweiz. Gennem tiden har de etableret sig som dem med det unikke flyprogram med direkte fly fra Aalborg, Billund og Kastrup. Og det bliver ved med at være deres fokus.

Navneskiftet er udelukkende et udtryk for et profileringsfokus, som har ligget i kortene længe. Rent faktisk underbygger det nye navn og den nye identitet i langt højere grad det helt unikke, som de altid har været kendt for; at levere familiære og uformelle skiferier med et højt serviceniveau. Det som de fleste kender som Team Benns Ski, kommer ikke til at ændre sig særlig meget.

"Vores faste og velkendte personale fortsætter og vores gæster vil opleve samme gode service, samme lækre hoteller
og vi vil fortsat sikre spændende destinationer i Alperne, Italien, Norge og Sverige," fortæller salgschef Majbritt Jensen.

Det er ikke kun navnet som er nyt faktisk har Vinterly Skirejser også fået et nyt og spændende rejsemål i form af Sauze d'Oulx.
- Se hoteller i Sauze d'Oulx
- Se lejligheder i Sauze d'Oulx


Firmaet har altid været gode til familier og børn

Et rejsebureau for livet

Vinterly har skirejser til alle niveauer, de forsøger at fokusere på "din menneskelige skiudvikling" forstået således, at de tilpasser skirejserne efter dit niveau på skiudviklingstrappen. Tager man udgangspunkt i en helt ny skiløber, vil personen i begyndelsen eksempelvis lære at stå på ski i Norden og med tiden bygge ovenpå, for så senere at vælge de større rejsemål med flere pistekilometer og et mere stejlt terræn.

Hvad enten det bliver en tur med familien, børn, venner eller firmaet, så vil Vinterly Skirejser have en destination til formålet. 

Majbritt Jensen forklarer det selv således:
"Gennem årene har vi gået sammensat det, som vi mener er den perfekt palette til at kunne servicere vores gæster i mange år. Vi starter skilivet på vores 4 Skandinaviske rejsemål, Hafjell, Skeikampen, Idre Fjäll og Stöten. Når man bliver moden til at komme sydpå, så er vi klar med de populære områder Wagrain, Livigno og Maria Alm. Sidstnævnte udmærker sig jo eksempelvis ved at have børnepriser fra 300,- Til sidst bliver det de store rejsemål som Schladming og Canazei, sidstnævnte som byder på over 1.000 km pister, når man ikke at blive træt af på en skiferie, selv som meget erfaren."
 
Udover familierne har selskabet over de seneste år fokuseret meget på firmaskirejser, og tilbyder korte skirejser med fly, hvor specielt Saalbach, Schladming og senest årets nyhed Sauze d´Oulx er populære.

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Fakta om Sauze d´Oulx
Skiområdet: 1382-2701 m.o.h.
Byen: 1509 m.o.h.

214 pister i alt
54 stk.
118 stk.
42 stk.

Lifter: 86 stk. / 108.000 pers/time

Slæbelifter: 54
Stolelifter: 31
Kabinelifter: 1

Mere om skiferie i Sauze d´Oulx

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen