VIDEO - Friske snemeldinger fra Sölden, Kitzsteinhorn og Obergurgl/Hochgurgl

VIDEO - Friske snemeldinger fra Sölden, Kitzsteinhorn og Obergurgl/Hochgurgl

Tidligere har vi fået videosnemeldinger fra Sölden og Ober/Hochgurgl, forleden fik vi dog endnu en fantastisk melding fra Schladmingen.

Opdateret: 26/11-2017

Schladming melder sig klar til vinteren d.22/11 2017



Opdateret: 19/11-2017

Kuldegraderne i Norden har skabt fantastiske forhold for sneproduktionen og samtidig er der er faldet en god del sne. Som resultat af det, åbnede flere store områder i denne weekend, eksempelvis Trysil, Hafjell, Kvitfjell og Vemdalen.

Det er dog ikke kun i Norden at sneen har lagt en fin base. Vores udsendte der i onsdags (se Sölden videoen længere nede i artiklen) sendte en flot video hjem, var forleden i Obergurgl / Hochgurgl, hvor forholdene heller ikke var til at kimse af. Det snesikre skiområde er nemlig åbent med super skiløb helt ned til begge byer. Det er altså det første ikke gletcherbaserede skiområde der åbner til denne vinter. 

Som noget nyt har Obergurgl / Hochgurgl i år slået sig sammen med Sölden, således at hvis man har liftkort til Sölden på over 3 dage, så har man fri adgang til Obergurgl / Hochgurgl området. Læs mere om det her. 

Se den nye flotte video fra Obergurgl / Hochgurgl herunder:


D. 15/11-2017
Vi kunne ikke have fået en bedre start på vintersæsonen! Både i nord og syd er der faldet sne og især i Alperne er der allerede ved, at være lagt en god base flere steder.

Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har haft en så lovende start på sæsonen, som i år. De sidste par uger, har der nemlig været 2 rigtig store snefald og især i sidste uge faldt der godt over 1 meter flere steder, hvilket har gjort forholdene rigtig gode, taget datoen i betragtning. Samtidig er der en tredje storm på vej over Alperne, som gerne skulle kaste en 30-50 cm mere af sig. Så skal man på skiferie i julen, ser det pt. rigtig godt ud!

Det er let at sidde herhjemme og gøre sig klog på vejrudsigter, webcams osv, men hvis man vil vide 100 %, hvordan sneen virkelig er, så kan man ikke sidde bag computeren og gætte! Derfor har vi pt. 2 udsendte i Østrig for at tjekke forholdene ud. 

Langt bedre end forventet - Se de flotte droneoptagelser fra Sölden

Jeg behøver ikke tease for, hvorfor du skal se årets første rigtige video snemeldinger fra Alperne, men jeg lover dig en ting!

Når du først har set dem, så vil dine ben summe efter at få sne under fødderne lige nu! Så er du advaret!

Se årets første snemelding fra Sölden d. 14/11-2017


Jeg sagde jo, at du fik lyst til at komme på ski efter du havde set videoen.

Derfor har jeg samlet alle skirejser for dig lige. Se alle skirejser til Sölden her.

Hør om de fantastiske forhold på Kitzsteinhorn d. 12/11-2017


Se alle skirejser til Kitzsteinhorn lige her.

Se og læs meget mere om snedybder, vejr og webcams her

Har disse 2 videoer gjort dig sulten efter, at komme ned i sneen så er der stadig over 790.000 tilgængelige skirejser. 

Find skiferen 2018 til vinteren lige her


Vinteren er i gang og årets første video snemeldinger, var langt bedre end forventet! Vi håber på, at kunne levere endnu en frisk snemelding på søndag. 

God vinter


Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen