Skiferie 2025: Book-tidlig-rabatter & rejsetilbud (oversigt)

Skiferie 2025: Book-tidlig-rabatter & rejsetilbud (oversigt)

Leder du allerede efter en skiferie i 2024/2025? God ide! Der er mange fordele ved at booke tidligt. Vi har lavet en oversigt med tilbud og kampagner for 2025.

Herunder kan du læse mere om:

 • Book-tidlig-rabatter 
 • Gratis afbestilling
 • Risikofrie pakkerejser
 • Bookinger, der skal foretages hurtigst muligt

#1 Rabatkoder (book tidligt)

En af de bedste grunde til at booke skiferien tidligt er, at du sparer penge - og du har et større udvalg. Herunder har vi samlet de rejsebureauer, der tilbyder ‘book-tidlig-rabat’ i 2025.

 • Danski: Brug koden "GRUPPE4000", og spar 4.000 kr. pr. 10 rejsende.
 • SnowTours: Brug koden "SKI25" og spar 2.000 kroner pr. booking. 
 • Nortlander: Brug koden "GRUPPE4000", og spar 4.000 kr. pr. 10 rejsende.
 • #2 Disse rejsebureauer tilbyder gratis afbestilling

  Flere rejsebureauer tilbyder gratis afbestilling frem til en vis dato. 

  Få gratis afbestilling indtil den 30. september: 

  Få gratis afbestilling indtil den 1. september: 

  #3 Her kan du allerede booke din skiferie til 2024/2025

  Vil du allerede nu have et overblik over alle skirejser i 2025? Disse rejsebureauer har allerede åbnet for salget til næste sæson: 

  Find næste års rejse i vores rejsedatabase.

  #4 Bestil din skiferie i 2025 uden risiko

  Vi anbefaler, at du booker din skiferie som en pakkerejse gennem et dansk rejsebureau. Når du gør det, vil du være dækket af Rejsegarantifonden, og du vil få dine penge tilbage, hvis din rejse ikke kan gennemføres.

  En pakkerejse defineres som en rejse, hvor mindst to produkter er inkluderet. Det kan være:

  • Bolig + Liftkort
  • Bolig + Transport
  • Bolig + Skileje

  Det er vigtigt at huske, at hvis du kun køber hotelovernatning eller leje af en hytte, uden andre produkter, vil dette ikke blive betragtet som en pakkerejse.

  For at være dækket af Rejsegarantifonden, skal du købe mindst to produkter fra rejsebureauet, såsom bolig og liftkort, bolig og transport eller bolig og skileje.

  #5 Skal du have fat i en stor hytte? Book før alle andre

  Hvis du vil samle hele familien, den store vennegruppe eller kollegaerne i én hytte, så er det muligt - men du skal være tidligt ude. Der er en del store hytter, men der er også stor efterspørgsel.

  Hvis du drømmer om at samle alle under ét tag, så læs vores guides til de forskellige lande:

  Rasmus fortæller, hvorfor du bør booke tidligt

  Fordelene ved at booke tidligt

  Der er mange gode grunde til at booke din skiferie til sæsonen 2024/2025 i god tid. Ved at være ude i god tid får du nemlig det største udvalg af rejser og de bedste priser.

  Det er vigtigt at huske, at rejsebureauerne sælger deres bedste værelser og bedste tilbud først, så hvis du venter for længe, vil udvalget af rejser være mindre.

  Det er særligt vigtigt at bestille i god tid, hvis du er en del af en større gruppe, der ønsker at bo sammen, eller hvis du har specifikke krav, som skal opfyldes. Jo tættere på afrejsedatoen du booker, desto sværere bliver det at finde præcis det, du søger.

  Vi gør din søgning lettere

  Når det kommer til skiferie, er der forskellige indkvarterings- og transportmuligheder at vælge imellem alt efter ens præferencer.

  Nogle foretrækker at bo i en hyggelig norsk hytte og selv køre derhen, mens andre foretrækker at tage bussen til en lejlighed i de franske alper.

  Heldigvis er der masser af muligheder, så længe du er ude i god tid. Vi har gjort det nemt for dig at overskue dine valgmuligheder herunder. Se vores forskellige guides herunder:

  Sådan booker du en billig skiferie i 2025

  Hvis du ikke er klar til at booke ferien endnu, betyder det ikke, at din skiferie nødvendigvis bliver meget dyrere - vi har skrevet to guides, der hjælper dig med at spare penge på din rejse.

  - Sådan finder du en billig skiferie

  - Spar penge ved at finde en ski-afbudsrejse

  Udgivet af: Rasmus Skov

  Find tilbud på skirejser

  Gå til toppen