Tour de France - Sådan er forholdene i Alperne

Tour de France - Sådan er forholdene i Alperne

Vi var i uge 10 på tur rundt i de franske alper, hvor vi testede 3 områder af. Mangler du inspiration til næste års skiferie, så kan vi godt anbefale dem her.

Skisport.dk vente snuden mod de franske alper, for at teste nogle områder af og vi blev ikke skuffet! Vi var forbi 3 skiområder, som du nedenfor kan se videoer fra. Vi vil senere på året komme med artikler og længere videoer, så du får svar på alle de spørgsmål du måtte have om områderne.

Uge 10 var en skøn uge på ski, hvor vi fik en blanding af sol og sne! Der var faldt bl.a. over 40 cm sne inden vores første dag på ski. Hvis du vil høre mere om områderne, anbefaler vi at du går ind på Skisport.dks Instagram, og trykker på Highlight fra hvert område (som billedet nedenfor), så kan du se ALT vi oplevede og testede i området, og du finder over 20 opslag fra hvert område, så du virkelig kan få en ide om hvordan de er. 


Klik på en af Highlightsene på Instagram, så kan du se over 20 opslag fra hvert område


1. stop - Samoëns

Første stop på touren var Samoëns, som er et skønt familievenligt skiområde. Det er en del af Le Grand Massif, hvilket giver adgang til områderne Samöens, Les Carroz, Morillon, Flaine og Sixt. Hvilket udgør Frankrigs 7 største skiområde. 

Se snestatus video fra Samoëns


Læs mere om skiferie i Samöens her


2. stop - La Clusaz

La Clusaz er en charmerende og autentisk ski-by, hvor du får forskellige bjerge, som passer til forskellige niveauer. Der er et bjerg som er skabt til dem som vil køre offpiste, et bjerg til dem som vil give den gas på pisterne og et som er perfekt for nybegyndere. Et område du også kan læse vores anmeldelse af, fra sidst vi var der. La Clusaz anmeldelse

Se snestatus video fra La Clusaz


Læs mere om La Clusaz her


3. stop - Morzine

Vi kommer helt sikkert tilbage her til. Morzine er en del af Portes du Soleil, som er Frankrigs 2. største skiområde med over 600 pistekilometer, flere kender især Avoriaz, som er en del af området. Morzine er en hyggelig by med masser af liv, restauranter, barer og sjove aktiviteter. Selve byen ligger i hjertet af Portes du Soleil. 


Se snestatus video fra Morzine


Læs mere om skiferie i Morzine her


- Sådan bliver vejret de næste 7 dage

- Se webcams her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Rejsebureauer til Morzine
Fakta om Morzine
Skiområdet: 1000-2466 m.o.h.
Byen: 1000 m.o.h.

650 pister i alt
170 km blå
380 km rød
100 km sort

Lifter: 223 stk. / 225.000 pers/time

Slæbelifter: 126
Stolelifter: 79
Kabinelifter: 14

Mere om skiferie i Morzine

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen