Ski in – Ski out skiferie. Her bor du på pisten

Ski in – Ski out skiferie. Her bor du på pisten

Alt bliver bare lettere , når man bor på pisten eller i første række. Vi har samlet nogle af de muligheder der er for at stå på ski direkte til hoveddøren.

Ski in / Ski out, udtrykket der bruges når en lejlighed/hotel ligger placeret sådan, at du ikke skal gå langt i skistøvler, med en skibus eller lignende for, at kunne klikke dig i dine ski eller snowboard på en piste. Så det længste du skal gå med dit grej på nakken, er fra skikælderen ud på pisten. Du slipper altså for skibusser og at gå i skistøvler. Det er ingen besvær og det gør skiferien meget lettere. Er du på skiferie med børn, så er det også at foretrække. 


Oversigt: Her finder du hoteller/lejligheder med Ski in/Ski out

Nedenfor finder du nogle gode bud på Ski in/Ski out overnatningsmuligheder. 


Hotel Pinzgauerhof i Saalbach-Hinterglemm:

Her får du: Halvpension, skandinavisk personale. Enestående beliggenhed. Hygge og ægte Østrigsk charme.  

Læs mere >>


Danski Klubhotel Widmoos, I Wagrain:

Hotellet med dets 68 senge ligger lige ud til pisten, med ski-in/ski-out og lidt hævet over Wagrain. Om morgenen efter morgenmaden er det således bare på med skiene lige uden for hoveddøren, og så er det ellers bare af sted. Til nybegynderne ligger der en øve-lift lige i baghaven. 

Når du kommer hjem efter en dag på ski, kan du slappe af med en kold øl på hotellets store solterrasse med udsigt over dalen i Wagrain. 

Læs mere >>


Hotel "Marielle", i Val Thorens

Perfekt beliggende ud til børnepisten, her får du et hotel med masser af charme og wellnes område. 

Læs mere her >>Berghotel Seidl-Alm i Saalbach:

Unik beliggenhed, lige på pisten. Her får du også lækker halvpension.

Læs mere >>


Landal feriehuse i Winterberg:

Ophold i nye og velindrettede feriehuse i dejligt feriecenter direkte ved pisten. Udenfor døren er der adgang til 5 pister og 4 lifte, der bringer dig ud i skiområdet. Skiløbet byder på 100% dækning af snekanoner og er udviklet med nye moderne lifte i en stor del af skiområdet. Skitour.dk tilbyder skileje og dansksproget børneskiskole, hvis der er behov for dette. Dit skiudstyr og liftkort er klar eftermiddagen før du skal bruge det, så du kan hente det og være klar til f.eks. 3 effektive skidage.

Læs mere >> 


Hotel Principe Delle Neve i Cervinia:

Med en helt exceptionel beliggenhed og direkte adgang til pisten, og med en indkvartering der på alle facetter indbyder til en skiferie ud over det sædvanlige, er Hotel Principe Delle Neve et fantastisk bud på en skiferie med ski-in/ski-out!

Superior-hotellet med 4+ stjerner, byder velkommen til en skiferie udover det sædvanlige. Værelserne er store, flotte og af meget høj standard – så høj at det til tider kan være svært at løsrive sig fra velværen. Hotellet har naturligvis eget gourmetkøkken drevet af deres passionerede køkkenchef Giacome Lovato. Når hotellet lover gourmet er det en mild underdrivelse, da både morgenmaden, frokosten og aftensmaden er af så høj standard, at det fra tid til anden får glædestårer frem hos selv de kritiske madanmeldere.

Læs mere >> 


Residence PV Premium Amara i Avoriaz:

Residence Amara er et luksuriøst og hyggeligt lejlighedshotel beliggende i Avoriaz, i bydelen La Falaise. Résidence PV Premium Amara består af meget komfortable lejligheder fordelt i 5 forskellige bygninger. Fra lejlighederne har du direkte adgang til det 650 kilometer store skiområde Les Portes Du Soleil hvor du kan stå på ski i både Frankrig og Schweiz. Både for begyndere og øvede skiløbere byder skiområdet på enormt mange muligheder. For begyndere er der masser af gode blå pister og for rigtige pistefræsere er der den udfordrende super stejle nedkørsel La Mure (Væggen). Den længste nedkørsel er en rød piste på 7 km, som ligger i den schweiziske del af Les Portes du Soleil.

Læs mere >> 


Hotel Enzian i Zauchensee

Drømmer du om at vågne op til lyden af en skilift, der markerer starten på endnu en dag med fantastiske skioplevelser, så er vores eget Hotel Enzian, direkte ved pisterne i Zauchensee lige noget for dig!

Hotel Enzian er et 4* skihotel i absolut særklasse med en eksklusiv beliggenhed i 1.350 meters højde. Hotellet ligger direkte over for pisten og den hovedlift der tager dig direkte op i området. Der er adgang til hele 6 lifter inden for 200 meter fra hotellet! Har du en svaghed for skioplevelser kombineret med god mad, dejlige værelser og wellness, så er Hotel Enzian lige noget for dig. Nyd en drink før middagen i et af de mange loungeområder med autentisk østrigsk charme.

Læs mere >>


Hotel La Torrettoa i Passo Tonale

3-stjernet hotel med halvpension og egen wellness afdeling. Og som du kan se på billedet nedenfor ligger hotellet lige ud til skibakken. 

Læs mere her >> Hotel Deluxe Alpina i Obergurgl

Når kun det bedste er godt nok, hotellet er et af områdets førende. Her får du højt service niveau, flotte faciliteter(fitnessrum, 3 jacuzziz, saltvandssteam mm) og god mad. Placeringen fåes heller ikke meget bedre. Se selv billedet nedenfor :)


Læs mere >>


Favn Fjellansby i Hafjell

Helt nye lejligheder beliggende ved siden af gondolens topstation. Børneområde, lift og piste finder du lige ude foran hoveddøren. 


Læs mere >>


Chalet Val 2400 i Val Thorens

Unik beliggende lejlighedskompleks med lejligheder med plads fra 4 til 12 personer pr. lejlighed.

Læs mere >>


Hotel Maiensee i St. Anton

4 -stjernet hotel med halvpension, perfekt biliggende lige ud til pisten. På hotellet finder du også et 150 m2 stort spaområde med sauna, spabad, dampbad, fitnessrum osv.

Læs mere >>


Solsiden lejligheder i Hafjell

Lejlighederne er med god standard, flot udstyret og med beliggenhed perfekt for børnefamilier lige ud til pisten ovenfor børneområdet.

Læs mere >>


Trysil Aparment Hotel i Trysil

Udover pisten, finder du også lift, skiskole, restaurant og bar lige ved siden af indkvarteringen. Skal det være praktisk og nemt så er det her ferien skal bookes til.

Læs mere >>Stöten Mitt i Stöten

Lejligheder perfekt beliggende ved pisten, lejlighederne har plads fra 4 til 6 personer.

Læs mere >>Hotel Stoh i Spindleruv Mlyn

3 stjernet hotel beliggende tæt ved Svatý Petr i Spindleruv, lige ud til Stoh-liften. På hotellet finder du restaurant og bar, samt fitnesscenter og legeområde. Værelser med plads op til 6 personer.

Læs mere >>


Chalet Dorf Wagrain Alpenleben

Alpenleben chaleter og lejligheder er beliggende lige ved Grafenbergliften, og du har direkte adgang til pisten. Ud over den gode beliggenhed er der også fantastisk udsig fra de nybyggede og hyggelige boliger, som kan rumme op til 8 personer.

Læs mere her >


Fandt du ikke noget som passede?

Så søg blandt alle skirejsebureauernes rejser her

Udgivet af: André Moth Andersen

Find tilbud på skirejser