Masser af aktivitet i de danske indendørs ski-arenaer

Masser af aktivitet i de danske indendørs ski-arenaer

I Danmark findes der p.t. 2 indendørs skiarenaer hvor der er mulighed for at så på ski året rundt. Begge steder summer i øjeblikket af aktivitet fra mange forventningsfulde skiløbere, der øver og g

Online: 29/09 2009

I Danmark findes der p.t. 2 indendørs skiarenaer hvor der er mulighed for at så på ski året rundt. Begge steder summer i øjeblikket af aktivitet fra mange forventningsfulde skiløbere, der øver og gør klar til den kommende skisæson.



- I august og september har vi kørt inspirations-træningsgange for instruktørerne, hvor dansk skiundervisning og -teori er blevet sammenlignet og diskuteret set i lyset af andre skistærke nationers undervisning, fortæller Rolf Tybjerg-Pedersen fra Indoorski i Rødovre.
- Specielt fokus på den canadiske skiskole har givet en masse ny inspiration til alle vores instruktører, som er helt klar til denne sæson, fortsætter Rolf.



Men ingen skitur uden afterski, vil mange nok sige, og det har Indoorski i Rødovre også taget til efterretning.
- Over sommeren har vi udbygget vores afterskibar, så vi er klar til sæsonens rykind, fortæller Rolf.



I det jydske fik Århus sidste år sin egen skiarena. Også her er der mulighed for at pudse stilen af og få ekstra lektioner inden sæsonen.



Skisport´s udsendte var forbi den jyske SkiArena en lørdag i september for at løje stemningen, og der var masser af aktivitet på løjperne, kunne han konstatere.


Masser af aktivitet i de danske indendørs ski-arenaer - Billede 351

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen