Længe ventet udvidelse er endelig godkendt

Længe ventet udvidelse er endelig godkendt

La Rosiere har endelig fået tilladelse til at udvide deres område, som vil stå klart i december 2018. Området bliver udvidet til Mont Valaisan, som ligger i 2800 meters højde. En fantastisk nyhed.

Den nye lift åbner La Rosiere området til de mere erfarne skiløbere, så de ikke skal hele vejen til La Thuile i Italien for at finde udfordring. Området kommer til at ligge ved Mont Valaisan, der med sine 2800 meters højde, komme til at være det højeste skiløb i Espace San Bernado, som La Rosiere og La Thuile hedder.

Den nye lift, som faktisk er 2 lifter, er en 6 personers lift, som vil fragte dig fra 1935 meters højde op til 2400 meters højde. Herfra kommer der en ny 6 personers lift, som du skal med for at komme hele vejen op til toppen på de 2800 m. Heroppe fra toppen er der helt sikkert en fantastisk udsigt til både Mont Blanc og resten af Espace San Bernado passet. Liftene kommer til at hedde Moulins Express og Mount Valaisan Express. Prisen for hele udvidelsen er 15 millioner euro.

Moulins Express kommer til at have en kapacitet på 2800 skiløbere pr. time, hvor Mount Valaisan Express kommer til at kunne fragte 2400 skiløbere pr. time. Dette er en fantastisk udvidelse for hele området. 

Se den flotte video af udvidelsen her:


Flere pistekilometer

Udvidelsen betyder at der komme ekstra pistekilometer på kortet. Helt præcist kommer der 5 nye røde pister på kortet, som helt sikkert vil indbyde til lækkert skiløb. Hvor man før skulle til La Thuile for at blive teknisk udfordret, bliver der nu åbnet for at erfarne skiløbere kan få stillet deres tørst for teknisk skiløb, uden at skulle hele vejen til Italien. Derudover bliver området åbnet ekstra godt til freeride mulighederne. Freeride har altid været godt i La Rosiere og med den nye lift kommer der nogle helt ekstraordinære muligheder for at finde det friske puddersne på nogle fantastiske områder, hvor der er store åbne vidder, som indbyder til store puddersving og med masser af muligheder for fede drops, hvis man er frisk på lidt eventyr. 

For at komme over til det nye område, skal man med en transport lignede piste fra Fort de la Redoute, hvor man så kører på tværs over for at få adgang til Mont Valaisan området. 

De nye område markeret på pistekortet:


La Rosiere giver tilmed snegaranti fra december til april i det nye område, grundet den store højde.

I december åbnes der op for den store udvidelse

La Rosiere – Den gemte perle

La Rosiere er endnu ikke blevet ”opdaget” af de brede masser i skiturismen. Med deres ca. 75.000 gæster der årligt kommer igennem, er der her masser af muligheder for at stå på ski, uden de lange liftkøer og overbefolkede pister.

Læs meget mere om skiferie i La Rosiere her

Hør mere om den store udvidelse her:


Udgivet af: Patrick Berndt Pedersen

Rejsebureauer til La Rosière
Fakta om La Rosière
Skiområdet: 1173-2641 m.o.h.
Byen: 1850 m.o.h.

150 pister i alt
10 km grøn
42 km blå
75 km rød
23 km sort

Lifter: 37 stk. / 46.000 pers/time

Slæbelifter: 19
Stolelifter: 16
Kabinelifter: 1

Mere om skiferie i La Rosière

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen