« Til oversigten

Smarte & fornuftige julegaver

Julegaver, der smager af skiferie, er altid et hit under juletræet. Her får du lidt inspiration til smarte og praktiske gaver til hele familien.

Stramme uldpants eller skijakke til hende

Hvorfor ikke kombinere det fornuftige med det lækre, når du skal give din frue eller kæreste en fornuftig julegave? Du kan for eksempel købe et par stilfulde blå Kari Traa Rose Pants i hundrede procent Merino-uld og stretch, så de altid sidder tæt. Med sådan et par kan hun i hvert fald ikke klage over, at du aldrig giver hende feminine ting.
Du finder dem her. Pris 599 kr.

Skal det være lidt vildere: Har du en fornemmelse af, at din kæreste eller hustru er lidt træt af sin nuværende skijakke? Så kan du overveje at give hende denne lækre, råhvide 3 lags GoreTex skijakke fra Haglöfs. Jakken er vandtæt og åndbar, den har vandafvisende lynlås, snefang, ærmer med bælgfunktion og diverse lommer.
Pris: Jakken er på slagtilbud lige nu til 3.000 kr. i vores SkiShop. 

Skitaske på hjul eller lavineudstyr til ham

Det er ikke noget usædvanligt syn at se mænd komme slæbende gennem lufthavnen med deres tunge ski i favnen. Med denne skitaske på hjul kan du slå to fluer med ét smæk og give din mand eller kæreste en særdeles praktisk gave – og indfri hans konstante drøm om nyt og lækkert udstyr. Tasken kan rumme to par ski med bindinger, og den er er kraftigt foret og har justeringsremme, så skiene ikke skrammer hinanden. En lækker og meget robust taske. Og genial til flytransport.
Du finder skitasken her. Pris 599 kr. 


Skal det være lidt vildere: Lavineudstyr er både hamrende vigtigt for off-piste skiløbere og hamrende lækkert udstyr at nusse med. Kører din kæreste eller mand off piste, vil han elske det her professionelle kit fra det anerkendte østrigske mærke, Pieps. Her får han en særlig stærk og præcis sender, en særlig lækker skovl og en særlig lækker søgestang.  
Du finder udstyret her. Pris: 3.299 kr. 

Skihjelm eller goggles til dit barn

Hvis du lejer ski til dine børn, følger der automatisk en lånehjelm med. Men du vil glæde de unge skiløbere meget, hvis du gav dem deres egen lækre skihjelm. Selv om de er børn, vil de nok sætte stor pris på at slippe for at rode rundt i en kurv og finde en ridset hjelm, der er mage til alle de andre, og som sikkert har den ”helt forkerte farve”.
Et godt valg er den superlette Cebe Twinny skihjelm, der opfylder alle sikkerhedskrav, og som har ventilation og sågar indbyggede skibriller.
Find skihjelmen her. Pris: 599 kr. Skal det være lidt billigere: Er hjelmen ikke et gavetema i din familie, kan du købe et par lækre skigoggles til barnet/børnene. Her er Demon Magic Junior et godt valg. Skibrillerne har 100 procent UV beskyttelse, dobbelt antidugbehandlet linse og god ventilation. Fås i både drenge- og pigefarver.
Find gogglen her. Pris: 299 kr.

Far-søn-rejsegaven

I stedet for at lægge gaver med skiudstyr under træet, kunne du overveje at forkæle nogen med en skidag i Norge – det kunne være en far-søn-gave eller hvilken kombination, du nu foretrækker. Hvis I er to personer, kan I gøre turen for 800 kr. per person.
I får en hyggelig sejltur med Stenaline fra Frederikshavn kl 18.30 en mandag aften, I overnatter i en kahyt, og kommer frem til Oslo næste morgen tidlig. Her kører I med bus til det alpine område Norefjell, hvor I får cirka seks timer på ski. Så kører I med bus til færgen, sejler hjem og kommer til Frederikshavn tidlig onsdag morgen. Pris: fra 799 kr.

Gaven til ham, der har alt

Er du løbet tør for julegave-ideer til manden, der har købt alt skiudstyr selv? Så kan du jo overveje at give ham en modelskilift fra den tyske webshop Seilbahnshop.com. Her kan man købe modeller af alt fra stolelifte og gondollifte til små skiløberfigurer og snekanoner. Lidt ligesom til en modeljernbane. For godt tusind danske kr. kan du for eksempel købe et sæt med en gondollift der kører rundt med en stolelift og en gondol. Var det ikke noget...?
Læs mere om den her. Du finder andre julegaveideer til ham og hende her og til piger og drenge her.

Næste »« Forrige

Se alle nyheder