« Til oversigten

Ny direkte flyrute fra København til Åre og Vemdalen til vinter

Flyselskabet easyJet fortsætter satsningen mod større markedsandele. Nu kan du komme hurtigere til Åre og Vemdalen, og tilføjer denne vinter en direkte flyrute fra København til Åre Östersund lufthavn

Sidste års nyhed med direkte flyvninger fra London fik de britiske besøgstal til at stige med 35 procent* allerede det første år, takket være den kortere rejsetid. Nu bliver rejsetiden til bl.a. Åre og Vemdalen også kortere for de danske gæster.

- Danmark er vores næststørste marked og vi ser et stort potentiale i, at vi nu kan tilbyde en kort rejsetid til Åre og Vemdalen. Vores skidestinationer Sälen, Trysil og Hemsedal har et stort antal danske gæster og nu håber vi, at Åre og Vemdalen skal følge den samme fine udvikling med den direkte flyrute, siger Mathias Lindström, salgs- og marketingdirektør hos SkiStar AB.

Foto: Skistar

Flyruten fra København til Åre Östersund lufthavn har afgange om lørdagen med start den 16. december frem til og med påske. Det er muligt at booke billetter fra den 11. juli. I forbindelse med ankomst findes direkte transfer fra lufthavnen til Åre og Vemdalen.

- Vores skidestinationer passer godt til danskernes skiferieønsker: Vi har et bredt udbud af pister i alle sværhedsgrader, vores destinationer er familievenlige og vi har et stort udvalg af børneaktiviteter med vores maskot, snemand Valle, kombineret med høj snegaranti, hvilket alt sammen er noget, danskerne værdsætter højt, afslutter Mathias Lindström.

> Søg blandt alle rejser til Åre her.
> Søg blandt alle rejser til Vemdalen her.

PS. Skisport.dk har tidligere besøgt Åre, læs mere om det her.

Skiferie forslag i Åre

Övre Alpen 16D, Færg... Övre Alpen 16D, Færg... Bil fra 1.535,-/pers.
Övre Hermelinen 11B, ... Övre Hermelinen 11B, ... Bil fra 5.170,-/pers.
Åre Fjällby - Mullfj... Åre Fjällby - Mullfj... Bil fra 1.868,-/pers.
Renen Dubbelrum Nr 306... Renen Dubbelrum Nr 306... Bil fra 2.010,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder