Pistekort fra Les Deux Alpes

Rejsebureauer til Les Deux Alpes: DANSKI, Nortlander, SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Les Deux Alpes

Find mere om Les Deux Alpes: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Residence Club MMV Les Clarines

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Résidence Le Cortina

Det luksuriøse Résidence Le Cortina ligger direkte i centrum, kun få meter fra "Place de Venosc" og kun ca. 100 m fra den nærmeste stolelift (Le Diable) til skiområdet. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator og reception, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum til skiudstyret. Til sæsonstarten er der i Les 2 Alpes PowderWeek. Yderligere information finder du her. Forplejning Uden forplejning.

Base Camp Lodge Les Deux Alpes

Det trendy Hotel Base Camp i Les Deux Alpes har en ideel beliggenhed kun 50 meter fra centrum. Det er desuden kun få minutters gang til pisterne og liften. Hotellet har en rigtig hyggelig lounge med bar, hvor man kan nyde en velfortjent drink efter en lang dag på pisterne. Alle værelser er enkelt men stilfuldt indrettede. Der er forskellige værelsestyper, der kan bookes; fra et lækkert dobbeltværelse til et rummeligt 4-personers værelse med køjesenge.


Brugernes anmeldelser af Les Deux Alpes

Skiterræn
3,80
Liftsystem
3,55
Afterski
3,61
Byen
3,78
Børnevenlighed
2,33
Begyndervenlighed
3,33
Prisniveau
2,67
Offpiste
4,67
Les Deux Alpes har en samlet score på 3,47 stjerner ud af 5. Baseret på 87 anmeldelser.

Kort over Les Deux Alpes

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen