Pistekort fra Les Deux Alpes

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byen: La Grave

Læs mere om skiferie i Les Deux Alpes her

Skiferie forslag i Les Deux Alpes

Résidence Edelweiss Résidence Edelweiss Bil fra 1.905,-/pers.
Hotel Les Flocons Hotel Les Flocons Fly fra 9.799,-/pers.
Résidence Au C?ur des... Résidence Au C?ur des... Bil fra 2.058,-/pers.
Hotel la Brunerie Hotel la Brunerie Fly fra 3.349,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Les Deux Alpes

Her kan du se brugernes karakterer for Les Deux Alpes.

Skiterræn:
3,80
Liftsystem:
3,55
Afterski:
3,61
Byen:
3,78
Børnevenlighed:
2,33
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
2,67
Off-piste:
4,67
Samlet score er 3,47 / 5 ud fra 87 anmeldelser.

Udemærket | Skrevet den 12/02 2012

Oprettet af Tom Christensen

Netop hjemkommet fra Les2Alpes efter en meget kold uge. Men der var også høj klar blå himmel og strålende sol. Rigtig Kaiserwetter. Et udemærket område at stå på ski i. Det er rigtigt, at der kun er s...
orte pister på det nederste stykke mod byen, samt en grøn transport piste, der ender i den anden ende af byen.

Men der er gratis skibusser, der kører hvert 10-20 min. Vi boede tæt på Diablo liften og tog den hver dag. Vi var også ned ad den sorte piste, som egentlig er nem nok. Dejligt velpræpareret, og rigtig, rigtig bred. Så hvis man er lidt usikker, er det bare at køre fra den ene side til den anden, så kan man sagtens komme ned ad den.

Pisterne oppe i området er også dejligt velpræparerede, og rigtig, rigtig brede. Nogle rigtige mælkeveje 😃. Der er nok af pister at køre på og er man ikke til de røde eller sorte så kan man bare vælge de blå og grønne. De ender næsten de samme steder.

Liftsystemet hænger rimeligt godt sammen. Nogle af lifterne er af ældre dato, men de kører. Der er ikke så meget komfort over dem, men hovedsagen er vel, at komme op i området på en rimelig tid. Og det lever de op til.

Det lille bjerg på den anden side, var vi kun på en dag. Men også her var der brede pister, og velpræparerede. Vi var der selvfølgelig i en periode med meget koldt vejr, og der var rigtig meget sne. Så så er det jo ikke svært at få dem gode, ligesom de selvfølgelig heller ikke var opkørte om eftermiddagen.

Hvis man har liftkort til 6 dage og derover, duer det også til to dage i Alpe d'Huez og en dag i Sesteriere. Så hvis man får det lidt klaustrofobisk i området, er det bare at tage en bus til et af de andre områder. Det tager omkring en time.

Byen er hovedsagelig beliggende omkring Hovedgaden, og her er næsten alt hvad hjertet kan begærer, af div. sportsforretninger, barer, restauranter og små souvenir forretninger. Alt i alt er vi super tilfreds med området, og er ikke i tvivl om, at vi vender tilbage en anden gang.

Det er rigtigt, at franskmænd nu engang er som franskmænd er. Men vi mødte nu flere rigtig flinke og rare franskmænd, der også var i stand til, at tale en lille smule engelsk. Og de fleste var vældig flinke og stod på pinde for turisterne. Så det handler nok også lidt om, hvordan man selv tiltaler dem.
Læs mere

Er det godt eller skidt ? | Skrevet den 31/01 2011

Oprettet af Skitossen

Nu har jeg læst en del af de kommentarer som findes i denne debat, men da de fleste er flere år gamle, så kan der jo sagtens være ændret noget på destinationen siden de gæster har været der.
Blan...
dt andet var der jo et par sæsoner hvor der ikke var specielt meget sne på de fleste områder, og det har jo også en indvirkning på ens vurdering af stedet.

Er der nogen som kan fortælle noget nyt omkring Les2Alps ? Vi er 2 som har bestilt tur i uge 13, og ifølge snestatistikken på SKISPORT.DK, så skulle snedybden være højest på det tidspunkt.

Selvom jeg udemærket ved at sneen måles på toppen, så burde det stadig betyde at der er mest sne på pisten på det tidspunkt også.

Er der nogen som kan bekræfte eller måske endda selv lige har været der og kan fortælle nyeste status ?

Jeg håber ikke vi har "spildt" vores penge :-(

På forhånd tak for jeres svar.
Læs mere
Se alle Opret kommentar