Verdenspremiere på nyt skitrænings værktøj i Serfaus

Verdenspremiere på nyt skitrænings værktøj i Serfaus

Serfaus vil have endnu flere børnefamilier til at komme, formålet er klart, der tænkes langsigtet – har børnene en god oplevelse på ski kommer de igenmed deres børn engang.

Derfor nytænkes der løbende i hvordan børnene kan få en bedre ferie.

De seneste par år har elektriske klapvogne, som gør det nemmere at komme rundt med børnene i terrænet været et hit i de tre byer Serfaus, Fiss og Ladis, og antallet af E-Buggys er løbende udvidet.

Snow-V: Nu åbent for alle…

De sidste to vintre har skiskolen i Serfaus testet en verdensnyhed, og til den kommende vinter bliver den tilgængelig for alle nybegyndere på ski, det såkaldte ”Snow-V”. Pizzastykke, plov… kært barn har mange navne, Snow-V lærer børn og andre begyndere at bremse. Billederne til højre viser Snow-V under de seneste års test. Snow-V bliver til den kommende vinter officielt taget i brug efter at justering og indkøring over de sidste par år nu er færdige.

Foto:©Serfaus-Fiss-Ladis (c) Sunkid | Snow-V

Snow-V bare en af mange nyheder

Udover Snow-V er der to andre større nyheder i området til den kommende vinter – og udover disse masser af forbedringer på pistene og af snekanonanlægget. De to større ting er en helt ny restaurant ”Seealm Hög” med stor solterrasse lige ovenfor det store vandreservoir Hög. For at restauranten også kan nås af fodgængere og ikke kun af skiløbere har liften Alpkopfbahn fået tilføjet en mellemstation der stopper tæt ved restauranten. Der tænkes i Serfaus meget på dem der ikke har ski under fødderne, for dem er der en del af, når området tiltrækker så mange børnefamilier som det gør.

Tungt skiudstyr der skal slæbes til og fra lifterne, det kender de fleste familier, men også på det område forsøger området at gøre det nemmere. I Fiss er der lavet et topmoderne depot til ski, snowboards og støvler. Så kan man gå i almindelig sko/støvler til liften og først her skal snowboard- og skistøvler på, lige ved foden af liften.

Foto: ©Serfaus-Fiss-Ladis (c) www.foto-mueller.com 


For de lidt større børn der føler sig sikre på ski, er det gjort nemmere at bruge fun-parkerne. I de områder der om sommeren bruges som mountainbikeruter er der mulighed for at få adrenalin i blodet når de samme ruter tages på ski. Der er lavet 3 kategorier af ruter, fra den blå og lettere ”Milky Way” til de røde ”Morning Glory” og ”Strada del Sole”.

Foto: ©Serfaus-Fiss-Ladis - (c) Sunkid


Serfaus-Fiss-Ladis på vej frem

Vi har spurgt Homeaway.dk som er en af de få udbydere udover byens turistkontor hvor der kan findes lejligheder og hytter/chaleter/huse i Serfaus, om hvorfor Serfaus er så populært.

Tobias Wann, adm. direktør Centraleuropa hos Homeaway udtaler: "Det konstante fokus som Serfaus har på familierne, gør det til den ideelle destination at trille bilen til for børnefamilien”.
Han fortsætter ”vi oplever en stor søgning og booking fra de Hollandske familier som strømmer til området, men det ser ud til at de danske gæster nu også er på vej til at få øjnene op for Serfaus-Fiss-Ladis."

Tobias afslutter med: "Desuden ser vi at flere rejsende fra Danmark vælger at leje et hus eller en lejlighed når de er på skiferie i Alperne. Ofte kan det betale sig at leje en lejlighed eller et hus til familien eller vennerne og vores kunder siger også, at denne form for indkvartering gør at de får mere tid sammen på ferien”. Homeaway.dk har i mange år tilbudt udlejning af lejligheder og huse i Alperne. Eksempelvis har de i skiområdet Tyrol, den region hvor Serfaus tilhører, 1440 ferieboliger til udlejning.

Læs mere om skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis her

Læs mere om deres børneland som har samme størrelse som 17 fodboldbaner og hvad destinationen ellers byder på af aktiviteter her

Udgivet af: Rasmus Skov

Rejsebureauer til Serfaus-Fiss-Ladis
Fakta om Serfaus-Fiss-Ladis
Skiområdet: 1200-2820 m.o.h.
Byen: 1427 m.o.h.

214 pister i alt
47 km blå
123 km rød
44 km sort

Lifter: 68 stk. / 90.000 pers/time

Slæbelifter: 11
Tog/baner: 1
Stolelifter: 16
Kabinelifter: 11

Mere om skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis

Find tilbud på skirejser