Moiwa – det ukendte Niseko

Moiwa – det ukendte Niseko

Lige ved siden af Annupuri ligger “den ukendte” Niseko-destination Moiwa, hvor man uden problemer kan stå på ski til Moiwa

Skisport.dk’s udsendte har slået lejr i i Annupuri – det mindst crowdede og mindst turistede af de 4 steder som udgør Niseko.

Lige ved siden af Annupuri ligger “den ukendte” Niseko-destination Moiwa. Man kan uden problemer stå på ski til Moiwa – både via nemme pister og via gates i offpisten. Men rent liftkortmæssigt lever Moiwa sit eget liv. Man skal købe et særskilt liftkort når man er der.

Moiwa er på ingen måde et stort område. Der er kun knap 500 højdemeter at gøre godt med. Men hvilke højdemeter. Højdemeterne er serviceret af kun 3 stolelifte, en moderne overdækket højhastighed 4-stol samt et par gamle 2-personers lifte, som giver adgang til seks nedfarter. Pisterne er i den lette ende, men det er heller ikke derfor man kommer der. Næsten alle gæster i Moiwa har brede ski og rygsække på – de er pudderhunde på jagt. Den hurtige 4 stol giver umiddelbar adgang til imponerende mange linjer og muligheder – og når man løber tør for uberørt sne kan man med korte hikes nå endnu mere.

Da vi var forbi skød vi lidt video og tog nogle billeder. Måske det er noget for dig? Moiwa er klart et sted man har lyst at komme igen.

Video fra dagen i Moiwa:


Vi ramte Moiwa på en ok dyb dag – på brede ski var den bundløs

Er du taget af sted i tankerne? Så del artiklen nedenfor til højre med dine venner og lok dem med på skiferie på eller udenfor pisten...

Udgivet af: Thomas Jensen

Rejsebureauer til Moiwa
Fakta om Moiwa
Skiområdet: 330-800 m.o.h.

Lifter: 3 stk.

Stolelifter: 3

Mere om skiferie i Moiwa

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen