« Til oversigten

Ny direkte flyrute fra København til Åre og Vemdalen til vinter

Flyselskabet easyJet fortsætter satsningen mod større markedsandele. Nu kan du komme hurtigere til Åre og Vemdalen, og tilføjer denne vinter en direkte flyrute fra København til Åre Östersund lufthavn

Sidste års nyhed med direkte flyvninger fra London fik de britiske besøgstal til at stige med 35 procent* allerede det første år, takket være den kortere rejsetid. Nu bliver rejsetiden til bl.a. Åre og Vemdalen også kortere for de danske gæster.

- Danmark er vores næststørste marked og vi ser et stort potentiale i, at vi nu kan tilbyde en kort rejsetid til Åre og Vemdalen. Vores skidestinationer Sälen, Trysil og Hemsedal har et stort antal danske gæster og nu håber vi, at Åre og Vemdalen skal følge den samme fine udvikling med den direkte flyrute, siger Mathias Lindström, salgs- og marketingdirektør hos SkiStar AB.

Foto: Johan Huczkowsky / Skistar.com

Sverige byder på noget man ikke se mange andre steder

Flyruten fra København til Åre Östersund lufthavn har afgange om lørdagen med start den 16. december frem til og med påske. Det er muligt at booke billetter fra den 11. juli. I forbindelse med ankomst findes direkte transfer fra lufthavnen til Åre og Vemdalen.

- Vores skidestinationer passer godt til danskernes skiferieønsker: Vi har et bredt udbud af pister i alle sværhedsgrader, vores destinationer er familievenlige og vi har et stort udvalg af børneaktiviteter med vores maskot, snemand Valle, kombineret med høj snegaranti, hvilket alt sammen er noget, danskerne værdsætter højt, afslutter Mathias Lindström.

Faktra om Åre:

Åre byder på en unik kombination af skiløb og international stemning i den hyggelige og trendy fjeldby. Åre siges også at være Sveriges skihovedstad, for udfordringerne for skiløberne er talrige, både tilpasset dem med masser af kilometer skiløb i benene, og dem, der skal prøve det for allerførste gang.Fra Åre By tager man liften op til toppen af Åreskutan, som ligger 1.420 meter over havet. Herfra er udsigten betagende og skiløbet fantastisk – såvel på som uden for pisten. Sveriges højest beliggende café ligger såmænd på toppen af Åreskutan i Åre. Torvet i Åre, som er byens centrum, er ydermere en hyggelig ramme for skiløbets liv med butikker og restauranter.
Foto: Karl Hägglund / Skistar.com

Kan det populære skiområde blive en dansker favorit?

Fakta om Vemdalen:

Højt placeret over havet ligger Vemdalen. De seneste sæsoner er området blevet opgraderet med seks nye 6-stols ekspreslifter og flere nye nedfarter, og så er området velsignet af store faldhøjder. Vil man som gruppe eller familie op på fjeldet sammen, kan 6-stolsliften Grizzly Express benyttes, som hurtigt og bekvemt tager skifolket til toppen. Herfra kan der vælges piste efter niveau med mulighed for en nedfart på 2 kilometer. Vemdalens liftkort er gyldigt i alle tre skiområder: Björnriket, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna.
Foto:  Kalle Häggglund / Skistar.com
Vemdalen har virkelig sat alle ressourcer ind, for at skabe et fantastisk skiområde med moderne lifter

> Søg blandt alle skirejser til Åre her.
> Søg blandt alle skirejser til Vemdalen her.

PS. Skisport.dk har tidligere besøgt Åre, læs mere om det her.

Skiferie forslag i Åre

Åregårdarna 45m2 - 4... Åregårdarna 45m2 - 4... Bil fra 493,-/pers.
Åregårdarna 50-60m2 ... Åregårdarna 50-60m2 ... Bil fra 480,-/pers.
Nya Lundsgården 40m2 ... Nya Lundsgården 40m2 ... Bil fra 712,-/pers.
Nya Lundsgården 50m2 ... Nya Lundsgården 50m2 ... Bil fra 516,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder