6 ting, der gør skiferien med børn lettere og bedre

6 ting, der gør skiferien med børn lettere og bedre

Jeg har fundet 6 ting, der ikke koster en formue, men som kan give mere ski-glæde og længere skidage, når du har børnene med på skiferie.

Jeg elsker selv at tage mine to piger med på pisterne - og jeg har efterhånden gjort det mange gange. På vores ture har jeg fundet ud af, hvilket grej der virkeligt kan gøre en forskel for skiglæden.

Læs om dem her, eller se videoen i bunden af siden.

#1 Støvlevarmer (199,-)

Nu er det slut med kolde og gennemblødte støvler. Med en støvlevarmer kan børnene hurtigt få tørt og lunt fodtøj - og den er på fuld power efter blot 3 minutter. Et must-have til skiferien. Find den her.

#2 Skisele (199,-)

Du finder ikke en smartere børneskisele - og for kun 199,- kan du nemmere holde styr på de små, første gang de er på ski.

Med en skisele til børn kan du køre lige bagved og komme med gode råd samtidig med, at du sikrer, at det ikke går for stærkt. Find skiselen her.

Se, hvordan den virker, og hør skilærerens holdning


#3 Varme skihandsker (fra 149,-)

Hvis du vil give dine børn den bedste oplevelse og forlænge deres dage på pisten, bør du investere i et par varme skihandsker.

Du kan vælge et par luffer, hvis barnet fryser fingrene meget eller et par skihandsker, hvis børnene skal have mest mulig fingermobilitet. Se udvalget her.

#4 Try-Ski (299,-)

Her har vi et godt lille redskab, der kan hjælpe dine børn, når de skal lære at stå på ski. Låsen sørger for at bremse skiene, så børnene har mere kontrol.

Herudover holden den skispidserne sammen i en fast afstand, så de ikke krydses. Find den i 4 farver her.


#5 Hånd- og fodvarmere (15,- pr. stk.)

Hvis du vil sikre dig, at børnene (og de voksne) har varme fødder og hænder hele dagen, kan du købe hånd- og fodvarmere. De er så små, at de kan være i handsker og støvler hele dagen.

For kun 30,- pr. dag kan du eliminere kulde fra fødder og hænder. Jeg vil mene, at et par hånd- og fodvarmere kan forlænge børnenes skidag med én time. Det betyder, at du for 210 kroner kan få 7 timer mere på pisten i løbet af en uge. Se udvalget her.

#6 Varme skisokker (fra 99,-)

Det sjette og sidste punkt på listen er et must-have til alle børn på skiferien - et par varme skisokker. Vi anbefaler skisokker i merinould, da de er ekstra varme og ikke bliver fugtige i løbet af dagen. Se udvalget her.

Mangler du andet til skiferien med børn? Se hele udvalget af skitøj og -udstyr.

Video: 6 ting til børnenes skiferie

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser