Pistekort fra St. Anton


Søg skirejser til St. Anton

Find mere om St. Anton: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder - Pension


Offpiste mekkaet for rigtig mange danskere. Her finder du ofte Danmarks bedste offpiste skiløber, som har hovedbase her og bruger mange vågner timer på dette. Men kan St. Anton mere end offpiste?

St. Anton tilbyder alt du kan finde indenfor skiverdenen. Der er som nævnt ovenover exceptionelt offpisteskiløb og mulighederne er næsten uendelige. Der er dog en grund til at St.Anton har ligget i top 10, siden SkiSports spæde fødsel i 1998. De tilbyder nemlig 347 km. pistekilometer og er Øtrigs største sammenhængende skiområde.

St. Anton ligger i Arlberg området, hvor den er knyttet sammen med Lech, Zürs og endda hele vejen over til Schröken. Området udbyder sig mest til den øvede og erfarne skiløber, som har været afsted før. Selv hvis man ikke er til offpiste, så er pisterne stejle og smalle, som kan sætte den øvede skiløber på endnu en prøve. Pisterne bliver ofte opkørt, da der er mange gæster igennem St. Anton hvert år, som endnu engang kan udfordre den øvede skiløber.

Offpisten er allerede nævnt, men man kan ikke komme udenom dette aspekt, når man snakker om St. Anton. Offpisten er nemt tilgængeligt og den er virkelig fantastisk hvert år, da St. Anton har det statiske største snefald hvert år. Der findes mange områder, som er noget af de bedste og der er mange af freeriderne, som ikke vil fortælle om deres hemmelige steder. Den bedste måde er simpelthen at hyre en guide, så man er sikker på at få en god og sikker tur. I og med snefaldet er så stort, kan snelaget mange steder være usikkert, så få altid en lokal guide med til at vise området udenfor pisten.

Når man så har stået en hel dag på ski, så kunne man godt trænge til en iskold fad. Her er St. Anton også stærkt repræsenteret i afterski verdenen med det legandariske sted 'Moosewirt'. Moosewirt ligger relativt tæt på dalen, hvilket er at foretrække når der skal hældes en øl eller to ned. St. Anton er kendt som afterskiets fadder, da der var her det efter sigende skulle være opstået.

Liftsystemet er det typiske østrigske standard, som er en smule over niveau ift. andre land. Der er ofte varme i sæderne og vejrbeskyttelse på lifterne. St. Anton er ingen undtagelse. Liftsystemet er effektivt og får fragtet rigtig mange mennesker rundt. Da området er så populært, så må man forvente lidt liftkøer hvis man rejser mellem jul og nytår, samt uge 5-10.

Selvom St. Anton er den erfarnes skiløbers mekka, så kan man som relativ uerfaren også få meget sjovt i St. Anton, da der findes et par brede blå boulevard pister. Dette er ret atypisk for St. Anton, da de fleste pister er noget smalle og kræver et vist niveau.

Det skal dog nævnes til sidst, at selvom det er et offpiste mekka, så er offpisten stadig et farligt sted, hvis man ikke ved hvad man laver. Vi vil altid anbefale man tager en guide med ud, især hvis der har været nyligt snefald.


Skinetworks Pension Talhof Nigg

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Hotel "Arlberg"

Hotel Arlberg ligger lige i hjertet af St. Anton og kun 300 meter fra gondol-liften som fører dig op til 305 kilometer fantastiske pister. Arlberg er et lækkert, traditionelt hotel med rummelige værelser. De har alle eget badeværelse med toilet og bruser. Har du brug for at slappe af efter en lang dag på pisterne, kan du benytte det tilhørende wellness-center, hvor du finder sauna, jacuzzi, samt indendørs opvarmet pool. Når sulten melder sig så er det godt at dit Læs mere


Brugernes anmeldelser af St. Anton

Skiterræn
4,25
Liftsystem
4,03
Afterski
4,22
Byen
4,07
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
2,83
Prisniveau
3,17
Offpiste
4,67
St. Anton har en samlet score på 3,84 stjerner ud af 5. Baseret på 199 anmeldelser.

Kort over St. Anton

Find tilbud på skirejser