Pistekort fra Kappl

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Kappl her

Fotos og video

Brugerne om Kappl

Her kan du se brugernes karakterer for Kappl.

Skiterræn:
4,23
Liftsystem:
4,23
Afterski:
3,15
Byen:
4,08
Børnevenlighed:
4,67
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
3,33
Samlet score er 4,09 / 5 ud fra 13 anmeldelser.

Bedst og billigst for børn | Skrevet den 02/09 2015

Oprettet af Anne M

Kappl er ikke Østrigs største destination, men den er virkelig fantastisk for børnefamilier - især de mindre børn. Og så er prisniveauet en brøkdel af Østrigs øvrige destinationer.

Vil man ...
gerne have både Kappl OG et kæmpe skiområde, ligger byen kun 8 km fra Ischgl (gratis skibus), og man kan købe liftkort til enten Kappl alene, det store område (inkl Ischgl) eller en kombi med to dages adgang til Ischgl.

Området er centreret om en stor restaurant, hvor også børneområdet ligger. Her er gode pister, lifter og legeområder for børn, og det er frit tilgængeligt hele dagen ( andre steder er det reserveret til skiskoler). I restaurantbygningen er der en hel etage med legerum, som også er frit tilgængeligt. Desuden kan man her mod en meget symbolsk betaling aflevere barnet i kortere eller længere tid under opsyn af sødt personale. Her er desuden pæne og varme toiletter og pusleborde.

Vi vender helt sikkert tilbage flere gange, mens børnene er små!
Læs mere

Smukkeste åndehul i alperne | Skrevet den 15/05 2013

Oprettet af Jens Larsen

Vi har gennem de sidste 15 år besøgt Kappl - først med vore 2 piger og dernæst alene. Byen og området er unikt. En stille bjerglandsby med gode spisesteder og en venlig atmosfære. Vandreområderne er m...
ange og forskelligartede - såvel til øvede som til mindre øvede. En lift sørger for, at man kommer op i højderne og anvender kræfterne på at vandre i de høje og smukke bjerge. Om aftenen venter små hyggelige spisesteder og ikke mindst Hansl's Tenne, som er en lille hyggelig café, hvor ejeren selv forestår servering og hygger om gæsterne.
Området og især byen kan anbefales til familier med børn eller enlige par.
Læs mere
Se alle Opret kommentar